Statistics

293,847 members
176,890 posts
  • New
    cywinstanley
    Contributor - Level 1
    2022-08-10

    My Ditto boosts volume (particularly low freq) when I hit record.  I'm pretty sure firmware is up date but now the update software for mac won't open (updater is out of date?) so can't confirm. Seems to be a common problem but I've yet to see a solution. Thanks.  

    read more...
    0 1
  • New
    Daniel15
    Newcomer - Level 1
    2022-08-04

    HELLO PEOPLE I HAVE M32 WITH DL151 1ND 153 STAGE BOXWXPLEASE HELP WITH THE SETTINGS.

    DO I NEED TO CLICK THE HA REMOTE TO USE THEM?AND WHAT SORT OF CONFIGURE DO YOU GUYS SUDGESTS.

    THANKS

    DANEL

    read more...
    0 3
    • Daniel15
      Nigel67 Hi Daniel15. You cannot connect these two units in series like the DL16 and DL32, so you would need to connect one unit to the AES50 A port on the M32 and the other to the AES50 B port. HA remote is only needed when you are using a dual system.
      • Mon at 1:37 AM
  • New
    elderoliveira27
    Newcomer - Level 1
    2022-08-03

    Hi there! 

    I am using the X-touch mini on Studio One. I have an issue to fix: I just can config knobs and the sliders. Its impossible attribute functions to the bottons because they are not identified. How can I use the bottons to control notes from a VST, for example?

    read more...
    0 2
  • New
    Daniel15
    Newcomer - Level 1
    2022-08-03

       HI Group, Ihave m32 and dl 153 and dl 151 pls help setting them up?

    regarding Gain Instructure. HA Remote and Split Gain? 

     

    Thanks

    Daniel

    0 8
    • Daniel15
      Nigel67 Hi Daniel15. I have answered your question above in your other post. For a single system, there is no need to use HA Remote and Split Gain
      • Mon at 1:39 AM
  • New
    Yuasasan
    Newcomer - Level 1
    2022-08-02

    Hello,

     

    I m running W10 with latest updates, and PC-edit version 4.3

    -The firmware on my X32 Rack is 4.06 (latest downloaded from Berhinger site  30 july 2022.)

    My problem is, when I adress LR to DCA 1 (or even one of the other 7 dca's), and SOLO this DCA, my pc edit software crashes.

    Same goes for all the matrixes, linked or not..  (adressing linked matrixes or single ones to a DCA, doesn't matter)

    I have Hard Mutes turned off. 

    No additional remote hardware attached, only a SD8 connected.

    Even after an initialize, problem still occurs.

    Software crashes, and I have to clear Solo on the rack itself, because the software keeps crashing after re running the software.

     

    read more...
    0 5
    • Yuasasan
      NicJonesMT Hi Yuasasan
      Please click support at the top of the page and submit a technical support ticket.
      • Aug 2
    • Yuasasan
      Nigel67 Hi Yuasasan. I will report this to the software team. It is confirmed as a bug and will be fixed. Many thanks
      • Aug 3
      • X32 Solo crash
        Nigel67 I have just sent you an e-mail. If it is not in your inbox, please also check your spam and junk folders. Many thanks
        • Tue at 2:53 AM
  • New
    EddieLee
    Newcomer - Level 1
    2022-07-31

    Can the mp3 usb port be used to receive bluetooth playback if a bluetooth dongel is plugged into it?

    0 2
    • EddieLee
      KyleJohnson Hello, Kyle here with Music Tribe. Unfortunately no that will not work, the USB port is not designed for a Bluetooth receiver.
      • Jul 31
    • EddieLee
      EddieLee

      I had a feeling that was the answer, but... asked anyway! Thanks!

      • Jul 31
  • New
    Dukegwary1284
    Newcomer - Level 1
    2022-07-31

    problem with Midas stage box. the mute all automatically goes off and on my DL32. Please how do I fix this

    0 10
    • Dukegwary1284
      Nigel67 Hi Dukegwary1284. The Mute All button will automatically switch off as soon as the DL32 syncs with the Mixer. The only way to Mute all the inputs is to press the Mute All button again. The QSG advises that MUTE ALL button mutes all inputs for safely connecting and disconnecting cables while the PA system is still on. Keep the button depressed while patching cables on XLR inputs 1-32. The button’s red light will turn off shortly after releasing it, indicating that the inputs are now active again. https://mediadl.musictribe.com/media/PLM/data/docs/P0BMD/QSG_MI_P0BMD_DL32_WW.pdf If the Mute LED is switching on and off without someone pressing it, then this is indicating a bad connection between the DL32 and the console. Try a different CAT5E STP cable (which from the picture your cable isn't and could be causing an issue), try plugging into the AES50 B port on the console and if that doesn't work, I would advise sending in a Tech Support ticket and we will be able to help your further. This can be done by clicking on the support tab at the top of the page. A new window will open. Scroll down and click on the Technical Support tab and submit a ticket.
      • Aug 1
    • Dukegwary1284
      Dukegwary1284 Ok thanks. Will try
      • Aug 1
  • New
    sabbarth
    Newcomer - Level 1
    2022-07-28

    Hello i bought a used macbook pro m1 2021 and i was wondering is there

    a way to connect my Behringer UMC204HD to this laptop ?

     

     

    0 13
    • sabbarth
      ChrisEdwards1 Hi sabbarth, as newer Macs only have USB C style ports you will need a USB C - USB A adapter. Unfortunately we are not able to confirm compatibility of a specific adapter this is due to there being many different products/software’s on the market and them changing/updating so frequently we simply do not have the resources to test them all, however, we do recommend where possible using official adapters.
      • Jul 28
  • New
    ronniew483
    Newcomer - Level 1
    2022-07-28

    Looks very intresting. Have tried looking for it on various sites in the U.K no-one has it can find no information on this product apart from your on site. And a price would be a good place to start

    0 7
  • New
    Dixiedean
    Newcomer - Level 1
    2022-07-25

    Hello everyone..

    Im in desperate need of help.. i have the ditto mike looper which has a fault.

    The pedal itself works fine if the switches on the box itself are used by foot/ hand... when i use my mp75 mic it will not operate the looper at all.  It is ( not )  the mic or the lead as i have plugged them into my friends identical ditto looper and they work fine..  i have also done the sequences of pressing the switches when powering up or in the other reverse way but still nothing..

    If anyone can help i will be very  grearfull.

    Thanks ..

    read more...
    0 2
    • Dixiedean
      NicJonesMT Hi DixieDean.
      Please click support at the top of the page and submit a technical support ticket.
      • Jul 27
Go to page