Statistics

249,443 members
126,451 posts
  • New
    psapenaro
    Newcomer - Level 2
    2021-09-01

    I need tech support for anXR18. I think mine just went bad. Is there a way to call?

     

    0 3
  • New
    wrzkace13
    Newcomer - Level 1
    2021-08-31

    i'm getting effects through my monitors out but when I record to my DAW  logic X for Mac the Reverb compression and gate are not being recorded the sound is not being recorded 

    0 3
  • New
    cheadcase915
    Newcomer - Level 1
    2021-08-30

    If anyone can point me in the right direction, Im hoping it is you guys. In April I set up an in ear monitoring/ recording unit for my band's live performance. Im running an xr18 mixer into a windows 10 laptop ( I've tried 2 different ones) Im using reaper to send backing tracks and a click and using audio inputs 1-12 for the live instruments and midi from the drums. And recording those usb sends into reaper. However 2 weeks ago I can no longer do that cuz when I hit record, reaper freezes 9 sec in and goes into not responding. I have disarmed each of the 12 recording tracks down to 1 midi track and 1 L&R stereo track. That is all that will record without freezing... Any ideas?

    read more...
    0 15
    • cheadcase915
      Nigel67 Hi cheadcase915. There should be no issues with our ASIO driver and Windows 10. This sounds like a buffer size or hard drive / RAM issue. Have you tried changing the buffer size to see if that makes a difference? There is no reason why one day it will work and next it will not if no settings have been changed. Have you downloaded the latest ASIO driver and are you running the latest version of Reaper? Have you uninstalled and then re-installed the ASIO driver? or even Reaper? What other external equipment do you have plugged in? Have you upgraded the monitor recently to a high resolution one? I am afraid that its going to be trial and error to identify what is causing the issue. Were you using both computers before this issue started happening, or did you bring in the second computer only when the issue started happening?
      • Aug 31
  • New
    wrzkace13
    Newcomer - Level 1
    2021-08-29

    I updated my I pad but my I Mac still says version 1.5 though I updated it

    0 12
  • New
    GlynnHodges
    Contributor - Level 1
    2021-08-29

    We have one active stage monitor set on its own bus.

    We have a lot of feedback on stage and I want to use the equalizer to try and cut this out.

    In beginners talk how do I achieve this please.

    Do I use the equalizer on the main bus or the monitor bus? What do I turn on and off to activate it please? Thanks in anticipation.

    read more...
    0 8
    • GlynnHodges
      DavidKnighton Hello Glynn,
      If you're using a mix bus output, then use the mix bus EQ. Place the mic in a position in front of the monitor and on a mic stand, but not pointing at it. Engage the EQ on the bus, then start by boosting the mids about 5dB. Sweep the filter back and forth until you hear feedback. Yes, we're doing this on purpose. Once you hear the feedback, stop sweeping and cut the filter to -5dB. The feedback should now be gone, but there could be more areas in the frequency spectrum to check. Rinse and repeat with the other available filters. The bus has a total of 6 filters. Make sure they're all set to PEQ with a very narrow width (Q) which is a value of 10.
      • Aug 31
  • New
    Davexiez33
    Newcomer - Level 1
    2021-08-29

    Hi, I m about to buy a deepmind12, à read on many review that some control are not on the front panel and need to go in menu screen that s OK, I was thinking if behringer is working to build an midi, USB extension with fader and/or knob for the screen controls and maybe had oscillators and audio input....? Thank u

     

    read more...
    0 6
    • Davexiez33
      ChrisEdwards1 Hi Davexiez33, Unfortunately, we are not able to provide any information on potential future products until there official release announcement.

      I will, however, pass this on as a feature request to our Dev team.
      • Aug 29
  • New
    Mrsp
    Newcomer - Level 1
    2021-08-28

    Hi, I have a behringer xenyx q802usb and I need to add an echo to the mic so I purchased a v8 souncard to use the echo and some effects like voice changer, eliminate etc. But I can't figure out how to connect the v8 to the mixer so that I can hear these effects. I have tried several ways but I can't hear any difference. 

    Hope someone can help me. I'm totally clueless! 

    read more...
    0 12
  • New
    JosephGiannini
    Newcomer - Level 1
    2021-08-27

    I am using a pmp560m with passive speakers and I want connect a XENYX 1622FX with powered speakers to it so i can use the  mic inputs and powered speakers as  floor monitors  can this be done ..if so is there a diagram that shows how this is done

    thanks 

    Joe (electronic drummer)

    read more...
    0 13
    • JosephGiannini
      DavidKnighton Hello Joe,
      The PMP560M does not have any passive outputs, it only has the powered outputs. That being said, I would suggest using the 1622FX first in line, then use the main or sub outputs to relay signal to the PMP. Your powered monitors can run off the 1622FX Aux Outputs, however you need to decide which mics/instruments you want to hear in your floor monitors, because the additional inputs on the PMP can in no way be shared to the 1622FX. Put your choice inputs on the 1622FX, and the rest on the PMP.
      • Aug 31
  • New
    wrzkace13
    Newcomer - Level 1
    2021-08-27

    i bought a router and cable. and my mac recognize's that the router is connected .but the x 18 air wont connect to it. HElP.  please     i have watched the video and followed directions.  thank you .Thomas 

    0 16
  • New
    dkusuhara
    Newcomer - Level 1
    2021-08-26

    Behringer MS-1 and Roland TR8 doesn't seem to be syncing with each other.. whenever I'd hit start/stop button on the TR8, both devices do start playing however, it's not in sync

    Below are some details

     

    - Connected via MIDI cable

    -MIDI OUT from TR8 > MIDI IN of MS-1

    -MS-1 MIDI channel is set to channel 1

    -TR8 MIDI channel is set to channel 10

     

    Does anyone else have the same issue?

    read more...
    0 16
    • dkusuhara
      DavidKnighton Hello there,
      I would suspect that if the two are only slightly off sync, then it could be that your envelope on the MS-1 is too slow. Try it out with a fast attach and see if they come together.
      • Aug 31
Go to page