Statistics

289,554 members
172,072 posts
  • New
    Aedaan
    Newcomer - Level 1
    2022-05-14

    Hey,

    I just bought a Plethora X5 and I ran into some problems:

    1. Sometimes it randomly restarts.

    2. It's quite noisy, especially with the compressor (so very much), tremolo and vintage echo. Some serious buzzing or white noise. It gets even more noisy when it's connected to the computer.

    3. Apparently I cannot get some pedals to be together: some effects appeared as "grayed out" (both in the pedalboard and in the app), and the app tells me that they are "not audible". For example, I could not get a compressor and reverb together, which sounds really odd.

    And yes, it's upgraded to the latest firmware (1.3.11), and I have restarted it many times.

    So...what is happening? Am I missing something? Is this unit flawed?

    Thank you

    read more...
    0 17
    • Aedaan
      NicJonesMT Hi Aedaan.
      Can you please click support at the top of the page and submit a technical support ticket.
      • May 15
  • New
    Boydsongs
    Contributor - Level 2
    2022-05-13

    Hi,

    I have 2 VL3's and mostly love them - one has started acting up, and is unusable, and I can't find anyone to service it. The display flashes on powerup, and if it happens to load - it starts flashing erratcally duting operation. HELP!?!

    read more...
    0 6
    • Boydsongs
      NicJonesMT Hi Boydsongs.
      Can you please click support at the top of the page and submit a technical support ticket. From there we can then advise you further.
      • May 15
  • New
    Elinor
    Newcomer - Level 1
    2022-05-12

    Hi, how do I get the harmony to sound on key to match my voice. Also how do I connect my guitar correctly. Thanks. 

    0 11
  • New
    rman1706
    Newcomer - Level 1
    2022-05-04

    I downloaded the latest version of Mac V 1.7. When trying to open it, I get an error stating the developer need to update the software...?

     

    0 13
    • rman1706
      RobbyWingfield Hi Rman1706, this is Robby with Music Tribe, if it is the security error from Mac saying the developer cannot be verified you can bypass that in your system preferences. If the app is crashing however, please submit a support case at the link above with a screenshot of the error. Thanks!
      • May 5
  • New
    StratLover58
    Newcomer - Level 1
    2022-04-20

    I've owned this GXT for a number of years now and it has always worked perfectly. It has now developed a hum in the mic channel that I can't eliminate. Has anyone else experienced this problem? Could it be a power supply problem?

    0 12
  • New
    metalicman
    Newcomer - Level 1
    2022-04-10

    good afternoon tribers, i need some help on fuses , i have an old style bh 500 head and the fuses need replacing does anyone know what fuses i need to get as i dont want to be putting the wrong ones in, one of them has blown but i cant tell what one it is and for the cost i just as well replace all of them. thanks for any help chris

    read more...
    0 33
  • New
    gibson335
    Newcomer - Level 1
    2022-04-07

    Having difficulty keep drum beat from beat buddy and rhythm guitar track on looper in sync. Looper is at end of pedal chain and goes to guitar amp. Beat buddy mini goes direct to Bose S1 active speaker. Therefore no connection between the two. If I connected the beat buddy throught the stereo connection of the looper and then to the Bose speaker and left the guitar connection as is through the mono connection would the two loops stay in sync? Or is a MIDI connection necessary?

    read more...
    0 37
    • gibson335
      RobbyWingfield Hi Gibson335, this is Robby with Music Tribe unfortunately, the Ditto Stereo has no sync capabilities. The only way to use it would be to send the Beat Buddy through the looper and loop the drums as one of your loop tracks, which would send the drums through your guitar amp at that point. I would suggest having a look at the Dtioo x4 as this does have MIDI sync capabilities and would be able to be used in the setup you have described.

      https://www.tcelectronic.com/tcelectronic/product?modelCode=P0DE9
      • Apr 18
  • New
    benjio
    Newcomer - Level 1
    2022-03-28
    Hello
    
    I just received a brand new pair of tannoys, which worked well for a short time. 
    unfortunately a speaker has terminal block problems, 3 positions do not work, the tweeter is cut,
    do you have any idea of ​​the problem?
    read more...
    0 16
    • benjio
      RobbyWingfield Hello benjio, Robby with Music Tribe here, please open a support ticket at the link above and someone will help remedy your situation right away.
      • Mar 30
  • New
    Vova91
    Newcomer - Level 1
    2022-03-19

    Used this speaker for 2 months. One of the amps fried. It's been at the repair shop for over a year now. They are still waiting on the part and have no idea when it will arrive. This is sad. Bought it for my business and never really used it. Turbosound ip3000s are known to fry - manufacturer defect maybe but the customers are suffering : /. This is the craziest purchase I've ever made. New speaker hanging out in a repair shop with no updates on parts. If that's the case maybe contact turbosound HQ and replace the speaker or give a refund. Waiting over a year with no updates. 

    case number: CAS-409369-Y4T0V0

    read more...
    0 17
    • Vova91
      Nigel67 Hi Vova91. I am very sorry for the delay in the repair of your loudspeaker. If you could find out the repair ticket number from Thermal Relief Design and also the ticket number where they have ordered the replacement part, then I will ask the Service Manager to investigate the delay. Again many apologies for this.
      • Mar 21
  • New
    whamni
    Newcomer - Level 1
    2022-03-06

    My BQ250 drops in power and sometimes cuts out after about an hour of use !

    I have one of the reversed active/passive switch models  ! 

    Anyone out there ever get to the bottom of this ?

    Or is it for the BIN ?

    I should say the speaker is a new 4 ohm  

    read more...
    0 11
    • whamni
      NicJonesMT Hi Whamni.
      When it cuts out does the amp feel hot?
      Do you have it installed in a Rack unit or other enclosed area where it isn't being ventilated properly?

      Can you also please click Support at the top of the page and submit a technical support ticket. We can then advise you further.
      • Mar 9
    • whamni
      whamni

      Looks like you are not familiar with the BQ250, it is not a Rack Mount amp and it does not heat up

      • Mar 9
Go to page