Statistics

241,820 members
118,134 posts
  • New
    munchy1
    Newcomer - Level 1
    2021-07-29

    Any thoughts on a supertramp style vocal set-up. Thanks in advance.

     

    0 3
  • New
    Analog1
    Newcomer - Level 1
    2021-07-26

    Hello Tribe,

    I am looking for a replacement power suppy for my Tannoy Reveal 5A monitor. Its not your common universal power supply. inside of the power hook up on monitor only has two prongs. Can someone help me find a replacement power supply cord for this monitor please? 

    Cheers, Analog 

    read more...
    0 7
    • Analog1
      Nigel67 Hi Analog. Please contact our spares department and they will be able to advise you further. This can be done by clicking on the support tab at the top of the page. A new window will open. Scroll down and click on the Spare parts tab and submit a ticket. Many thanks.
      • Jul 25
    • Analog1
      DavidKnighton Hello Analog1,
      Are you looking for the cord or the actual power supply electronics? If you're just looking for the cord, any IEC plug will do.
      • Tue at 11:57 AM
  • New
    Anthony215
    Newcomer - Level 1
    2021-07-24

    This is the worst forum software I have ever experienced.  I don't have time to read post after post of unrelated topics trying to find useful information.  Especially as slow as this website is. 

     

    This place reminds be of the Behringer quality that I grew up with long, long ago.  Not good.

    read more...
    0 7
  • New
    daddypig4
    Newcomer - Level 1
    2021-07-17

    I was testing a midrange speaker for signal. I had the output too high, voice coil started to arc and melt within a couple seconds. I unplugged the speaker cable, then turned the power switch off. Waited two minutes. Plugged in working speakers and powered back up. Amp is in protect mode and a steady click comes out of both channels. Help!

    read more...
    0 8
    • daddypig4
      Nigel67 Hi, if you disconnect everything except the speakers and repower, does it stay in protection mode? If so, then the unit will need to be looked at by the repair centre. Please send in a service ticket. This can be done by clicking on the support tab at the top of the page. A new window will open. Scroll down and click on the Service tab and submit a ticket. A colleague will then get back to you with an RMA number and advise the local service centre to you.
      • Jul 17
    • daddypig4
      daddypig4

      I just tried that and the protect lights are still on on both channels. I'll open a ticket. Thanks Nigel! -Paul

      • Jul 18
  • New
    Frahaim
    Newcomer - Level 1
    2021-07-16

    I can't seem to contact Behringer directly. Does anybody have a phone number for tech-support in the United States? I have an 8 channel Behringer X air mix or connected to our turbo sound 2000 inspire unit and my volume is always very limited. I have a gig coming up and this is a major concern. I cannot seem to get tech-support from anyone. Can anyone help me by giving me a phone number to someone who can help figure out what's going on? Thank you in advance.

    read more...
    0 5
  • New
    Beegaboy
    Contributor - Level 2
    2021-07-13

    My Perform V will not accept Beamed Presets. I tried a reboot but still does not except beam signal. 

    Anyone had sucess in dealing with this?

    0 7
    • Beegaboy
      ChrisEdwards1 Hi Beegaboy, here are some tips to try and help with the beaming of presets.

      Ensure your phone volume is not at 100%, this can cause distortion in the beaming tone which can cause the process to fail. We have found having the volume at around 60-80% will work best.
      If you are using a newer iPhone model please experiment with the placement of the phone, we have seen users have a better experience beaming when using the speaker at the top of the phone.

      If these do not help with the issue could you please submit a technical support ticket so we can assist further?
      • Jul 14
    • Beegaboy
      Beegaboy

      Thank You...I'll try it :-)

      • Jul 15
  • New
    ronlosangeles
    Contributor - Level 2
    2021-07-05

    Example:

    I'm using Pro Tools.  All is good with 404.

    I close PT.

     

    I open ZOOM to start a meeting.  Zoom does not "connect" to 404.

    Or I open Itunes.    No Audio.  Itunes does not connect to 404.

     

    Every time I switch programs (Itunes, Adobe Premiere, PT, Zoom) that I'm using.... I have to re-boot my computer.

    Then if I open zoom (or other program) the 404 works.

     

    Then if I try to go to another audio-using software (Itunes).... there's no audio.  I have to re-boot again.

    Help?

    Thanks in advance.

    read more...
    0 14
    • ronlosangeles
      RobbyWingfield HI Ron, Robby with Music Tribe here, please check your Windows sound settings that you do not have "exclusive mode" enabled.
      • Thu at 4:51 PM
  • New
    mzdazie
    Newcomer - Level 1
    2021-06-20

    I had a friend take online classes on how to use the behringer RX18 Mixer.  He said they were about $2300. Any idea how I can registar for these classes?

    0 21
    • mzdazie
      Nigel67 Hi mzdazie. I do not recognise the RX18. Do you mean the XR18? If so, I do not recall us ever holding online classes to teach this product. It may have been held by a Partner but not us. To be honest, I would save your money and check all the online You Tube videos. There are many of them, made not only by us but users and they will probably teach you a lot more than you would get from an online course and they are all free. Also check the MR18 videos as this is th eMidas version and the M-Air software is the same. There are also many forums that you can join and any further questions you have could be put on these and people are more than willing to help you out.
      • Jun 19
  • New
    Myron2099
    Newcomer - Level 1
    2021-06-14

    Hi guys how can I connect my UMC22 board to my Nobsound A8 valve amplifier with AUX input?

    0 23
  • New
    djmt99
    Newcomer - Level 1
    2021-06-14

    I've been doing research on the MPA200BT speaker and seeing many users having problems with the unit (noise, distortion) when the battery reaches a certain level that is still usable (ie: 30-50%). I don't seem to be seeing if there has been a solution, perhaps by firmware? Has Behringer acknowledged the issue, at least? I look forward to an update!

    read more...
    0 29
    • djmt99
      Nigel67 Hi djmt99. There has been a Technical Bulletin released for this, however it requires the unit to be sent to a local repair centre to you. Please send our Service Department a ticket and they will organise this for you. This can be done by clicking on the support tab at the top of the page. A new window will open. Scroll down and click on the Service tab and submit a ticket. A colleague will then get back to you with an RMA number and advise the local service centre to you.
      • Jun 13
Go to page