Statistics

254,386 members
132,069 posts
  • New
    shwambo
    Newcomer - Level 1
    2021-10-20

    Hi my Fx Cutoff and filter wave design doesn't work I am following the instructions on how it works as soon as I twist the cut off the on button starts the flash please help as I have had it working and it is really annoying how it's stops working it's a brand new rd9 . Maybe there's some sort of setting i need to change for it to work every time 

    read more...
    0 0
  • New
    Vivian99
    Newcomer - Level 1
    2021-10-19

    Hi, I am very new to recording. Recently I got myself a behringer xenyx q802usb and when come to setup, I got a few issues.

     

    • Hissing sound during playback

    When I playback the record, there a hissing sound all over on the sound. I tried noise reduction in the app but still there's a hissing sound is too loud and it effects the sound I want.

    I lowered the microphone levels and it's seem worked a little but there's still a lots of others hissing sound like electricity and it's effected the sound I want. (No hissing sound heard when recording)

    Any suggestions how to fix it? (I have confirmed it is not surrounding noise)

    • Outputs

    When I play songs or YouTube through the mixer, I noticed that I could only hear the background songs. The vocal and human sound are extremely small or totally missing. I put up the gain, it works a little but at the same time the noise are also been turn up.(Checked the connecting cables, not the issue)

    read more...
    0 3
    • Vivian99
      Nigel67 Hi Vivian. These are not questions that we are going to be able to answer easily via this forum as a lot more information is going to be required on your set up, etc. Please can you submit a Technical Support ticket and we will be able to help you further. This can be done by clicking on the support tab at the top of the page. A new window will open. Scroll down and click on the Technical Support tab and submit a ticket. Many thanks
      • Tue at 10:44 PM
  • New
    darylmount
    Newcomer - Level 1
    2021-10-14

    Can I play mp3s or videos from my laptop directly to the MR18 via wifi, or do I have to have a hardwire connection to the mixer?

    0 3
    • darylmount
      RexBeckett Hi darylmount, the network connection (Wifi or wired) does not support audio transfer. You will need to use the USB connection or analogue cables to play music from the laptop to the MR18.
      • Oct 15
  • New
    zergeiW72
    Newcomer - Level 1
    2021-10-07

    Anyone happen to know if there's some kind of editor software for this fx - unit ?

    I mean, I'd like to operate the unit over MIDI - from a PC .

     

    - Toni Sirkiä -

    0 3
  • New
    nrasch0402
    Newcomer - Level 1
    2021-10-05

    I was careless in transporting my beloved Triple C and somehow, lost the inner system knob.  Please tell me I can order a new one...

    read more...
    1 8
    • nrasch0402
      KyleJohnson Hello, Kyle here with Music Tribe. Please contact our parts team by clicking Support and then Spare Parts.
      • Oct 5
      • Missing Knob - t.c. electric Triple C
        nrasch0402 Will do -- thanks Kyle!
        • Oct 5
    • nrasch0402
      websiteee To get the solution and right information, you can contact the support team.
      • Oct 8
  • New
    FrankieMac7
    Newcomer - Level 1
    2021-10-02

    X32 firmware update with version 4.06 has caused numerous issues.

    1) Firmware update "fail" with 4.06 - despite many attempts, usb sticks, etc

    2) Console boot up "fail" because apparently firmware 4.06 is now on the system but still "fail"

    3) Holding "view" button whilst starting does not help (back to 2)

    4) Holding "scenes undo' button whilst starting does not help

    This is a common problem that Behringher should own and at least provide some help page on - C'mon Behringer!

    Anyone else out here that knows an answer!?

    read more...
    0 4
    • FrankieMac7
      KyleJohnson Hello, Kyle here with Music Tribe. I'd try updating to a different firmware. If you click on Downloads, then search X32 and click Show All Versions you should find a V3.x firmware. Load that onto your USB stick (only that, use a blank USB) and insert it in the console with the power off, then hold down VIEW while powering back on. If that gets the console to boot to V3, then try the update to V4 again.
      • Oct 3
  • New
    tinamorris
    Newcomer - Level 1
    2021-09-25

    Hey there

    New to this mixer and tried a million I/O settings but can't get the monitor speakers to output.

    0 13
    • tinamorris
      Nigel67 Hi tinamorris. Just to confirm your settings, as default the headphone outputs are set up for the monitor outputs. The monitor routing can be set up in the In/Out page and then the Main Out tab. You are then able to select the Main or Phones outputs to be the Monitor outs. Once you have set up where the outputs are coming from, you need to go into the Setup page and the Monitor tab. As default the Monitor Source is set up as LR AFL, so whatever is coming out of the Main outputs, you should also hear on the Monitor outputs. The Solo's are set to PFL, so if you Solo an input channel, you should hear that input channels audio on your Monitor outputs and bringing the input fader down should not affect the audio output. Also, on the Monitor page, make sure that the Monitor Level gain is still set to unity. If you are still getting no output from the output assigned to Monitors, please send in a Technical Support ticket and we will be able to help further. This can be done by clicking on the support tab at the top of the page. A new window will open. Scroll down and click on the Technical Support tab and submit a ticket. Many thanks
      • Sep 26
  • New
    Djjean1
    Newcomer - Level 1
    2021-09-23

    Hello, I have a behringer 502 usb soundboard, and I would like to record two separate channels, that is, I played the vocal on L and the guitar on R, and I would like to record on audacity, but I've tried in every way and audacity when record in stereo record the same signal, does anyone know how to proceed?

    read more...
    0 2
  • New
    gledensouza
    Newcomer - Level 1
    2021-09-23
    Dears, good morning.
    
    I need the Behringer X18 Air table audio drive in version 3.34. Could someone who has this drive send me my email? My email is [email protected] Thank you very much for your attention.
     
    Ícone "Verificada pela comunidade"
     
     
     
     
     
    read more...
    0 1
  • New
    CHWang48
    Newcomer - Level 1
    2021-09-22

    Hello,

    I've set up UMC202HD pro studio bundle and I don't have problems with recording and playback. But, whenever I turn on the phantom power for the mic I get buzz noises and those frequencies gets recorded as well. Funny part (or since I am newbie) is that when I cover the XLR end, to which the mic is connected, with my hand the buzz, almost current-like sound, disappear. If I put my laptop on charge while the interface is still in connection the noise (electric connection noise) amplifies. I get this noise when I charge my laptop as well as when I turn off charging, the only difference is loudness of that noise. When on power the noise is louder when I put on charge. I am using Bandlab's Cakewalk, Asio, UMC202 Driver, and C1 condenser mic. Same goes for guitar input. It would be huge help for my recording, please help me understand and solve this issue.

    Yours respectfully.

    read more...
    0 6
    • CHWang48
      RobbyWingfield Hi CHWang48, that is electrical interference noise coming from your laptop. A few things you can try:

      1. A new microphone cable
      2. A different USB port on your computer, making sure you are not going through a USB hub
      3. A new USB cable that has ferrite beads/chokes on it

      Do you have a second computer to see if the noise still persists? If it does, please submit a care ticket and the Support link above. Thanks!
      • Oct 2
Go to page