Statistics

215,158 members
88,244 posts
  • lucastor4
    Newcomer - Level 1
    2020-08-13

    Hi, I´m from Brazil and I´m Electronic Engineer. I have a costumer with a Bugera 333XL Infinium which does not fit the BIAS to valve 2. I just change the tubes to new ones, two new quad sets (JJ and electroharmonix) but the led 2 of digital module turns on and the standby bulb light blinks. I have checked the grid voltages and to V1,V3 and V4 the voltage is -48V. To V2 the voltage is -25V but not stable, it changes between -25V and -24V. I have checked all cables, I removed the digital module and checked connections. I have changed the sockets of tubes but the problem persists. I have no ideia what do know, I suspect that infinium module is bad working. thank you for help.

    The ticket is: CAS-129532-V7J5J8

    read more...
    0 23
    • lucastor4
      Dale_M Hi lucastor4, sorry to hear of this issue, I will ask the USA team to look out for your ticket, it looks very much like a repair will be required.
      • August 14, 2020
  • EightGodzillas
    Newcomer - Level 1
    2020-08-10

    Any idea why the lights don't work on the pedal? I bought the head off Sweetwater as a return and it had no pedal. I ordered the proper Bugera pedal. It switches the channels and turns the reverb on and off just fine, but the lights don't work on the pedal. I bought this head a couple years ago and Just started playing it, so I doubt anyone will do anything at Sweetwater or Bugera. But if it's a fuse or something, I can fix that. 

    Any help is appreciated.

    read more...
    0 28
    • EightGodzillas
      Dale_M At this stage it is difficult to advise if it is the amp or the pedal, your best bet would be to see if anyone else you know has either models and you could try either the head or the pedal to at least conclude which is at fault.
      • August 12, 2020
  • Abnersanchez
    Newcomer - Level 1
    2020-07-28

    Good day! So I own a Bugera G5 amp head and absolutely love it. A couple days ago it started losing power or something to that nature. My emulated output does work as well as the send/return. I've changed both tubes now... Not sure what to do at this point... The distortion, loss of power only happens at the amplifier output to the speaker. I've checked my speaker, cables and tired other guitars.  The infinium LED for the tubes sometimes lights up even at a low wattage and even though I've put in new tubes. I give up and need help. Please help!

     
    read more...
    0 26
    • Abnersanchez
      AlexLane Hi, could you please contact support using the "support" button at the top of the page? Technical support and fill out the required details. The amp may need a service
      • July 29, 2020
    • Abnersanchez
      Abnersanchez Thank you I have. Haven't heard back yet.
      • July 29, 2020
      • BUGERA G5 SOUNDS LIKE IT'S DYING
        AlexLane Please give them 24 hours to respond, if they don't within 24 hours pop me an email with your case number.

        [email protected]
        • July 30, 2020
  • newmanhax
    Newcomer - Level 1
    2020-07-13
    Hello! So I have had a Bugera G5 for a few months now, it's been a great amp. But a about a month ago it started crackling and losing power out of the amplified output going to a Park 4x12 8ohm, but the Emulated output does work. Changed the ECC83 power tube but no change in the amplified output. Not sure what's going on, or if It has to do with the 12BH7A but it seems to be healthy. The crackling and loss of power only happens the amplifier output. Any Ideas?
    read more...
    0 31
    • newmanhax
      WilliamR If you have changed the power tubes and are still having an issue there maybe something else going on. At the top of this page, click Support -> Care -> Create a Care Ticket and select Type: Service Request. Make sure that you enter all required (*) data before clicking Submit. The Care team will respond by email
      • July 15, 2020
    • newmanhax
      Abnersanchez I'm having the same is issue what is it?
      • July 28, 2020
    • newmanhax
      WilliamR Abnersanchez, It would be hard to diagnose without putting it on a service technician's bench to diagnose. If you create a support ticket we can get this set up for you. At the top of this page, click Support -> Care -> Create a Care Ticket and select Type: Service Request. Make sure that you enter all required (*) data before clicking Submit. The Care team will respond by email
      • July 30, 2020
  • JayEli
    Newcomer - Level 1
    2020-07-08
    Hi there I have a bugera 333 head and the effects loop won’t work. I connected a electro harmonic tone tattoo pedal through it and I get no sound any idea on how to fix?
    0 18
    • JayEli
      WilliamR Hello Jay Eli, I'm assuming that if you are hooking the tattoo pedal to the effects loop that you are trying to bypass the preamp section of your 333 head altogether. If this is the case, you want to go from the out of the tattoo pedal, into the effects return of your 333 head. Also, be sure to set the input level of the return with the level knob on the back of the amp. In this scenario, you will be bypassing all of the tone controls on the front end of the amp and getting all of your tone from the tattoo pedal. Since this is a distortion pedal, you would usually plug it into the amp's front end. You don't want to plug it into the send and return of the effects loop; It would not sound terrific.
      • July 9, 2020
  • yzfsergio
    Newcomer - Level 1
    2020-07-02
    BXD15 BXD15A I would like to know the difference between those two models and how it is possible that they give 1000w of power if the speaker is 250w.
    0 25
  • daviddl79
    Newcomer - Level 1
    2020-06-30
    anyone know the amperage for the f4 and f3 fuses (internal fuses)
    0 25
  • Feedonfear
    Newcomer - Level 1
    2020-06-23
    Hello, I own a Bugera T50 Infinium and I've been looking all over the internet trying to find the schematics to no avail. Does anyone know where I could find them?
    0 27
  • Jonjonjon
    Newcomer - Level 1
    2020-06-23
    Greetings, i’m an electronics technician and a musician as hobby, a friend gave me a 333xl 120 watts head, no head cab nor front and back grille, is there a way to get those parts? Thanks.
    0 49
    • Jonjonjon
      AlexLane Could you please put in a support ticket using the link at the top of the page, thanks!
      • June 23, 2020
      • Bugera 333xl repair
        Jonjonjon Ticket number CAS-113841-K4Z7X3
        • June 23, 2020
    • Jonjonjon
      Jonjonjon Ticket number CAS-113841-K4Z7X3
      • June 23, 2020
      • Bugera 333xl repair
        AlexLane Hi Juan, this will be looked at by the relevant team ASAP. Due to recent Covid-19 issues it may ta,ke a little longer to get to you than normal, but rest assured the team will answer you ASAP!
        • June 24, 2020
  • Pengstrom5
    Newcomer - Level 1
    2020-05-29

    Hi Everyone - 

    I'm looking for a replacement  Bugera FSB104 Footswitch (5-pin) for my 333 head. I've tried to create a Care ticket, byt the Musictribe system will not let me enter anything in the model field, and thus the ticket is unsendable. Can anyone point me in the right direction? This support system is very "messed up" for me at the moment. 

    Thanks,

    Phil

    8850706038814.png
    read more...
    0 74
Go to page