Statistics

254,392 members
132,075 posts
  • New
    Iamgloop
    Newcomer - Level 1
    2021-10-21

    Hi all, I'm having a real hard time with my burgera 333 head. The issue is with switching in between chanells on the head or foot switch. It will only stay on clean and won't switch to crunch/lead. It also intermittently switches the boost on and off from time to time. I had taken it to a tech who thought it was the relays and he changed these out. He then said it was tbe pcb board (PCB 722000REV) and would need replacing. He said it would be a simple install, however getting that part He said "seems impossible". Can anyone help me here? Many thanks

    read more...
    0 0
    • Iamgloop
      Dale_M Hi there for official support in this matter we would advise you go to the support tab above and open a Technical ticket so we can assist you.
      • 21 hours ago
  • New
    Chronox2
    Newcomer - Level 1
    2021-10-08

    Hello, I would like to know where could I buy the front plate from a 6262? Thanks in advance.

    0 5
    • Chronox2
      Nigel67 Hi Chronox2. Please contact our Spares team and they will be able to help you further. This can be done by clicking on the support tab at the top of the page. A new window will open. Scroll down and click on the Spare Parts tab and submit a ticket. Many thanks
      • Oct 8
  • New
    Ccotter74
    Newcomer - Level 1
    2021-10-01

    Hello, I just purchased a G5 infinium. It was working fine when all of a sudden it didn't. Now I have almost no volume, I have to really bang the strings of my guitar with the volume up all the way to get any sound. The sound that comes through is very fuzzy and pops a lot. I already tried new tubes and the problem persists. It's my first tube amp and it's made a bad first impression of bugera. 

    read more...
    0 9
    • Ccotter74
      ChrisEdwards1 Hi Ccotter74, before replacing the tubes was the TUBE Life monitoring LED flashing at all? Is it flashing after you have replaced them?
      Are any of the lights on the front panel also flashing? If so could you please confirm for me which ones?

      Would you also be able to provide any further details on any other equipment you may have connected to the amp? For example pedals.
      • Oct 1
      • Bugera G5 infinium
        Ccotter74 And yes I've tried different cables, different guitars
        • Oct 2
    • Ccotter74
      Ccotter74 Just the guitar no pedals. Brand new tubes, infinium light flashes 2 or 3 times seemingly randomly. Standby switch works, reverb works. Almost no sound at all on clean channel
      • Oct 2
  • New
    Beo1960
    Newcomer - Level 1
    2021-09-26

    Hello,

     

    Can I run my T5 Infinium without a speaker cabinet attached, using the headphone jack into a mixer, or do I need to attach either a cabinet or a load box to the speaker output first?  I have no problem either way, but I'd like to use this thing at practice, but I'd rather not lug along a speaker cab with it as well...defeats the whole purpose for me.

     

    Thanks in advance.

    read more...
    0 9
    • Beo1960
      PedroRodrigues Hi Beo1960, please consider that you should not use the Headphones output to feed the signal to a Mixer, ,you can only use the main output to feed the signal to a 4 OHM to a Speaker.
      • Sep 26
  • New
    amado57
    Newcomer - Level 1
    2021-09-21

    Hello people,

    My V55 is making these horrendous popping, thunderous sounds when some volume is applied. Also I can not get any reverb out of it, as well as noticed the Bass, Mid and Treble have very little or no effect. Replaced the Tubes, re-seated the tubes several times, checked for cold solder joints, I have tested both the +15 and +5 Vdc out of the 7815 and 7805 Regulators OK. The amp plays my guitar OK, nice and clean, when it is not going crazy with the horrible popping sounds. I am thinking that maybe my main board has gone bad?  Or could it be the smaller daughter card that runs the reverb, that has gone bad. Any ideas?  I also tested that the problem is there in both Triode and pentode mode. I am going to try to remove, one by one the pre-amp tube, stages to see if the problem appears to be stop. Maybe get lucky and a resistor or cap in that area has gone bad. But at this point I am really stuck. I have opened a ticket with support, but they must be very busy. (have not heard back from anyone yet) My support case # is CAS-488499-W9D1K4. I also am trying to find out the cost of both the main board, an also the smaller daughter card that is attached if it is not included.


    View Attachment
    read more...
    0 8
  • New
    Jeff22
    Newcomer - Level 1
    2021-09-08

    Good morning everyone I have a Bugera 333 just wondering how do I order parts on this site?

    Don't know what the board is called but it's for you plug the main power cord in it is a small circuit board with the fuse and the off and on switch. I hope the image helps me identify this board and where I can get one thanks in advance everyone

    read more...
    0 19
  • New
    NickPapanikolaou
    Newcomer - Level 1
    2021-09-05

    Hi everyone.

    I have a bugera 333xl and i want to ask if i can control the channels with my pedalboard (boss gt100) . I play with 4th cable method but I don't use the preamp from pedalboard So I need to control lead clean  channels of bugera without use the footswitch . Can i use midi cable to connect pedal board with the amp footswitch? Or buying a midi controller ? 

    Thank you .

    read more...
    0 17
    • NickPapanikolaou
      PedroRodrigues Hi NickPapanikolaou please consider that the 333XL will exclusively operate with the FSB104 footswitch. Thank you
      • Sep 8
  • New
    KrynolKrynolowski
    Newcomer - Level 1
    2021-08-18

    Hello,

    I've recently bought a used Bugera amplifier. After I plugged it in, it turned out that the LED at the front keeps flashing with more or less one second intervals. At the back, there is also a LED which signals the need to change tubes. I replaced both tubes for the ELECTRO-HARMONIX EL84 model. But after all that, nothing changed.

    What can I do to fix this? I have an electronics degree so I can measure or replace any electronic elements. Unfortunately, I don't specialise in tube amplifiers which is why I'm asking for your help.

    Thanks

    read more...
    0 35
    • KrynolKrynolowski
      Dale_M Sorry to hear this, if you have changed both valves were they both new or old ones you had lying around? If new then this sounds like a genuine fault, we would advise you go to the support tab above and create a Service ticket so we can try and organise a repair.
      • Aug 18
    • KrynolKrynolowski
      KrynolKrynolowski

      Both valves I used were brand new. I already have the service ticket. But I can also try to fix this problem myself, I would just need specific instructions.

      • Aug 19
      •  Bugera V22 Infinium - problem
        Dale_M I am afraid we cannot legally offer that type of support due to the danger of electrocution, if you do wish to pursue a repair please follow up on your ticket.
        • Aug 19
  • New
    Vincio
    Newcomer - Level 1
    2021-08-15

    Hi there, I wanted to now if the built in reverb (Bugera V22 Infinium) is placed before or after the FX Loop.

    0 31
    • Vincio
      Dale_M The fx loop is post everything, it interrupts the signal to the final gain stage and the phase splitter, so there will be reverb on the signal if reverb has been added. In short the reverb is before.
      • Aug 19
    • Vincio
      Vincio

      Thank you very much!

      • Aug 19
  • New
    Tommer
    Newcomer - Level 1
    2021-08-03

    Hello!

    Can someone help where to get/find a bugera tirec schematic map? It is needed for my engineer to do maintenance work for the amp. I'd really appreciate the help. Thx!

    0 28
Go to page