Statistics

298,605 members
182,229 posts
  • New
    hdnyc2003
    Newcomer - Level 1
    2022-03-20

    my bugera 1990 infinium led lights turn on and off, it's like if the amp is checking the tubes  also I noticed the power tubes are glowing a slight blue color  is this normal, the tubes are the original bugera tubes that came with the amp 

    0 29
    • hdnyc2003
      hdnyc2003 Can anyone please answer my question
      • Mar 22
    • hdnyc2003
      PedroRodrigues Hi hdnyc2003, thank you for your post, when an output valve requires replacement, the valve’s matching LED will light permanently, please confirm if this is the case and replace the vacuum tube.
      When it comes to your second question a tube that is glowing blue is often wrongly perceived as a defect, however, it’s really just a side effect of a power tube, a fluorescent glow in the blue spectrum.
      The tube is fine, it actually indicates that the vacuum inside the tube is very good, which is what allows this phenomenon to occur.
      It will not have any effect on the performance or tone of the amp. For more details on this please check the pic below.

      Thank you
      • Apr 30
    • hdnyc2003
      Mickrat Hi we’re can I purchase a bugera BXD15A I can’t find any one with them in stock
      • Jun 17
  • New
    Lectrish
    Newcomer - Level 1
    2022-02-27

    I purchased my Infinium v22 amplifier June of last year and I just have to change my 2nd set of EL84 tubes is this normal behavior for a brand new amp

    0 20
    • Lectrish
      Lectrish If I can expect to go through 2 -3 sets of EL84's a year I am going to unload this amp this week
      • Mar 1
    • Lectrish
      PedroRodrigues Hi Lectrish, thank you for your post, in this case I would suggest to submit an assistance request directly to our Tech Support Team by following the link below so we can analyse what is causing this behaviour
      https://community.musictribe.com/pages/create-new-ticket?type=Technical%20Support&brand=Bugera

      Thank you
      • Apr 30
    • Lectrish
      Lectrish

      Pedro, I unloaded that amp a long time ago. I'm glad I didn't wait 2 months for your thoughtful and insightful input. You can be sure that I will keep away of all Bugera products as a result of this experience. Have a nice day!

      • Apr 30
  • New
    bijnos
    Newcomer - Level 1
    2022-02-17

    Hi. Please HELP ... Thank you so much ...

    Will gladly pay $20 for the " PARTS LIST " of  TC Electronic BG500 custom bass amp combo .

     

    0 38
    • bijnos
      Dale_M We are not able to share this with non partners of the business. If you need spare parts for your BG500 simply go to the support tab and raise a Parts ticket.
      • Feb 17
  • New
    syamilaliff
    Newcomer - Level 1
    2022-02-07

    Hi,

     

    May I know how do I buy the replacement part for BDM1?

    It is for Bugera 6262 Non Infinium

    0 21
    • syamilaliff
      KyleJohnson Hello, Kyle here with Music Tribe. Please contact our parts team by clicking on Support and then Spare Parts.
      • Feb 7
  • New
    danielebardi
    Newcomer - Level 1
    2022-01-20

    Hi all,

    i have just purchased a HA-40R, but i need a compatible food switch pedal (to switch between Clean channel to Overdrive channel).

    Can you help me?

    Thanks in adv

     

    Daniele Bardi

    0 14
    • danielebardi
      Dale_M Hi there, I cannot see a Behringer footswitch for this but looking at Muziker who sell these amps, they reccomend users often buy this one: https://www.muziker.co.uk/soundking-al-201-w
      • Jan 20
    • danielebardi
      Clean I bought a regular footswitch for my HA-40R, but it automatically switches off the reverb when plugged in. Is that a problem more people encountered, or is it dependent on the switch pedal?
      • Feb 21
  • New
    morganGary
    Newcomer - Level 1
    2022-01-11

    I have no output to my speakers from my Guitar Amp.

    The Technical Department informed me it could be my Pre amp valves.

    The pre amp valves consist of 1x12AX7A, 1x 12AX7B and 2x 12AX7C

    On the net it just sells sets of four 12AX7 not numbered A, B Or C.

    Can just put the set of four Valves which I can buy or do I need A,B and C type Valves and if so where can I get them.

    All the best Gary

    read more...
    0 20
    • morganGary
      WilliamR Hello, William from the music tribe here. The Bugera 333 Infinium will take any combination of 12ax7 tubes.
      • Jan 11
      • Bugera 333 Infinium Amp
        morganGary Brilliant thank you for that. I will order today and hopefully that will resolve the problem
        • Jan 12
    • morganGary
      morganGary Brilliant thank you for that. I will order today and hopefully that will resolve the problem.
      • Jan 12
  • New
    Amplifyus5150
    Newcomer - Level 1
    2021-12-28

    When I turn on the gsystem, it defaults to a 00 entry 

    when i step on the bottom buttons, it adds a 00& a small 1 or 2 etc etc beside the 00. Only the 00/1 button lights up. If I step on the 2nd or any other button beside the 1st....they dont light up.  
    is my gsystem defective or am I missing something? 

    read more...
    0 27
    • Amplifyus5150
      WilliamR Hello, William from musictribe here. Please click on the support button above and submit a tech support ticket. If you can send a video showing this behavior, this will be very helpful for the tech support agent in helping you resolve this issue.
      • December 28, 2021
  • New
    angstema
    Newcomer - Level 1
    2021-12-26

    Hi all,

    when i put on the Mp3 jack connection my phone and play some music from spotify or youtube, my Behringer don't work. Why? Maybe the Mp3 input is broken? Or maybe my Behringer can't play music from external devices? Can someone help me? If the same phone connect with a little JBL with jack cable he play music with no problems. Something is wrong with my HA-20R.

    Thank You all!! 

    read more...
    0 17
  • New
    MikeSwift
    Newcomer - Level 1
    2021-12-25

    The fuse blew in my Bugera 1990 Head.  I replaced it with a T3.15AH250V (as specified in the manual).  After replacing it the amp powers on,  I can see power amp tubes glowing.  But no sound and no light coming from the channel switch.  Do you know what is going on with this amp?"

    read more...
    0 33
  • New
    Heb60
    Newcomer - Level 1
    2021-12-19

    Clean channel works fine. Dirty channel works but at very low volume. There are zero repair shops anywhere near me. Thoughts?

    0 17
Go to page