Statistics

223,675 members
97,890 posts
  • New
    Dgiese23
    Newcomer - Level 1
    2021-04-13

    I bought an x4 used on reverb but in near mint condition. Original power supply box stickers everything. When i plug it in all the lights are orange which i hear means there is an issue with the memory card or maybe some other software malfunction. What can be done to fix this?

    read more...
    0 0
  • New
    EdPolo
    Newcomer - Level 1
    2021-04-11

    Hi,

     

    I'm looking to get BG250-208 combo and RS112 cabinet to compliment my amp. However, they are not in stock at any retailer on Canada. Same thing with major USA web stores. However, none of them can confirm their ETA. TCE logistic people, do you have better idea when these are going to be shipped to North America? 

     

    Thanks,

    Ed

    read more...
    0 2
  • New
    michaeldurig
    Newcomer - Level 1
    2021-04-09

    Greetings,

    I am attempting to utilize the gear I own for a solo project.  I have a Ditto Looper, an IPad (8th gen) 128GB <100GB available, and a Beat Buddy.  My intention is to use the ditto looper to record tracks with the Beat Buddy and save them to my IPad to be played in a live setting.  Currently, my IPad isn't operating correctly.  I will not overdue on either channel.  I have tried to up date the firmware and after following the instructions mulitple time, the ditto looper doesn't respond as advertised.  Holding the leftmost button while powering up doesn't get light the first light, it lights them all.  

    Apparently something with the software has gone awry.  Please advise as to a possible solution if familiar with this problem.  Thank you.

    read more...
    0 3
  • New
    John-PierreConq
    Contributor - Level 2
    2021-04-01

    I brought up this topic last year but it seems to have died on the vine.

    I would very much like to see a standalone tap tempo pedal included in the next firmware update. Holding the footswitch for a second, releasing it and THEN tapping out the tempo is highly impractical to pull off on the fly in the middle of a song.

    It would be a vast improvement if one of the five stomp switches had the option to be repurposed as a standalone tap tempo. Preferably with the option to set the tempo for one or all time-based effects on the same board.

    read more...
    0 4
  • New
    zander1973
    Newcomer - Level 1
    2021-04-12

    I need to replace the removable "chip" inside the Nova System, where can I obtain a new chip. The one in the unit must have burned out, as is it has a mark on it and was hot to the touch. The unit is stuck and wont function. The "factory default" light is permenatly on and when I try any of the reset techniques nothing works. 

     

    Thank you

    read more...
    0 4
    • zander1973
      Nigel67 Hi zander1973. Please contact our Spares Team and they should be able to help you. This can be done by clicking on the support tab at the top of the page. A new window will open. Scroll down and click on the Spare Parts tab and submit a ticket. A colleague will then get back to you with availability and pricing.
      • Apr 11
  • New
    JuezDredd
    Newcomer - Level 1
    2021-04-11

    Hi. I am looking for a FSB104 pedal for a Bugera 333 Infinium.

    I can't find it anywhere. I am from Spain. Could someone tell me where to get it?

    read more...
    0 2
  • New
    JoeRojas
    Newcomer - Level 2
    2021-04-10

    I don't know if it's me or is this actually happening. I've noticed that few suppliers carrying Bugera products are phasing them out. I live here in the USA, I finally got my stimulus check and was interested in getting the 212TS cabinet. Right now, I only can them on the used market but like they're like becoming rare. Sites like Sweetwater don't even have them anymore. I would like to compliment my G5 head with it, but can't find even a new one in stock. Can anyone at Bugera let me know what is the status and if Bugera instill going to be around? Thanks. 

    read more...
    0 1
    • JoeRojas
      Dale_M Hi No Bugera is not phasing out there is currently a lot restructuring in the world of sales added to Covid 19 which halted a lot of production of certain lines so this is most likely what is causing the delay.
      • 17 hours ago
  • New
    DRSisco
    Newcomer - Level 1
    2021-04-05

    I am running a BAM 200 through a RX210 and a RS212 currently. I saw a video on your site that said  most TC Electronics bass amps could handle 3 cabinets, which would push the ohm load to 2.66ohms

    My question is will my little BAM 200 handle this, and if not which TC Electronics bass amp will?

    read more...
    0 10
  • New
    gman5920
    Newcomer - Level 1
    2021-04-05

    Hello,

    On the Plethora X5, I would like to kick off the echo while having it finish the last decaying echoes versus just a hard stop of sound.  Is this possible via the Toneprint app?  I have tried to find where I would allow echos to ring after turning off effect but can't find anything. Any assistance is greatly appreciated.  Thank you!

    read more...
    0 13
    • gman5920
      PedroRodrigues Hi gman5920 please consider that you just need to set your Plethora to "buffered bypass" to get Delay/reverb spill-over . Set it under : GLOBAL SETTINGS/PRODUKT SETTINGS/BYPASS TYPE) I hope this helps.
      • Apr 8
  • New
    Glonk
    Newcomer - Level 1
    2021-04-04

    Hi experts,

    I want to use my Yamaha FC9 as an expression pedal with my G-System. I have connected it to the expression pedal input on the control board using a stereo cable.

    When I calibrate the pedal, the LCD on the G-System displays 23 in the minimum position (heel down) and 63 in the maximum position. It actually displays 63 at about the middle position of the pedal. Moving the pedal further to the maximum position does not change this reading.

    Consequently, when using the pedal to control a Wah Wah effect, the sound changes quite strong near the mimium position. From the middle to the maximum position, you can observe no further sound change.

    The FC9 has a 50kOhm linear potentiometer. The end terminals are connected to sleeve and tip. The wiper connects to the ring.

    I checked the resistance of the FC-9 with a multimeter.
    Sleeve - Ring
    Minimum position: < 0,1 kOhm
    Middle position: ~25kOhm
    Maximum position: 48 kOhm

    Sleeve - Tip: Always 48 kOhm

    One more thing. When I connect the expression pedal to the GFX01 instead of the control board, the readings during calibration are 23 for the minimum and 85 for the maximum position (and like before it reads 85 from the middle to the maximum position of the pedal).

    Please advise. Could this be some electronic malfunction or defect of the G-System (displays 23 when the resistance is less than 0,1kOhm)? Or do I simply have to use an expression pedal with a 25kOhm linear pot in order to make use of the full mechanical range of the pedal?

    Hope somebody can comment on this. Thank you!

    read more...
    0 5
Go to page