Statistics

289,990 members
172,574 posts
  • New
    Mikey333
    Newcomer - Level 1
    2022-01-18

    How is it possible my Play Acoustic vocal AND guitar are mixed together on the VOCAL output? Is there a setting I need to undo?
    I have seperate inputs to both vocal and guitar - plus seperate outputs for both to my PA. Yet when I shut off the guitar I still clearly hear it in the vocal channel.
    I'm trying to add a new Fender Smolder pedal to my pedalboard and finding, though tat pedal works fine straight into an amp or my PA, it is NOT working fine (half strength) when put before the Play Acoustic or after it!
    I'm about to give up and pull my guiter entirely from my Play Acoustic and just use it for vocals.

    read more...
    0 12
    • Mikey333
      upstatehunter58 I noticed the same thing. I use a looper before the unit , as the looper function on the play acoustic is chinsey....but run stereo, it's a mix out of the pedal. I've thought the same thing. Just use the acoustic for vocals...but want the auto harmony from my guitar...without changing keys all the time. It's a decent pedal....definitely not the best. Digitech has much better harmonies and effects on guitar.
      • Feb 22
  • New
    sachin1
    Newcomer - Level 1
    2022-01-18

    With settings Tweed and Clean there is no noise...but swtching to BRIT or Calif using hi gain gives conitnous strong Hum/Rustle noise... While changing in MOD switch click /clip sound comes from speaker...kindly suggest a solution...

    0 10
  • New
    ldc666
    Newcomer - Level 1
    2022-01-18

     I have just wrongly upgraded it mannually via a syx file for Voicelive Play, the blue one, downloaded on the official website. Then, it led to a certain situation that Voice Support2 considered it as blue one, not the white one any more. The preset pack was thought to be changed and yet the original functions such as those for guitar or something else were totally lost. I have searched for the right and original GTX firmware but could not find any. Please help me and send me a right firmware to renew it as a true GTX. My email is [email protected] THX!!!

    read more...
    0 16
    • ldc666
      ldc666 Much need to go back to be the white gtx again. Much thx for all of your immediate help.
      • Jan 18
    • ldc666
      ldc666 CAS-523018-K3W8D9
      • Jan 18
  • New
    B5215
    Newcomer - Level 1
    2022-01-17

    I have a Morningstar MC3 plus BluGuitar mercury and a plethora figured out the BluGuitar ok but cannot seem to get the plethora to work. Just want to switch boards. Played around and can make it switch with the 3 BluGuitar setting I have but it's switching the wrong boards? How do I for example say when I press button A on the MC3 I want board number 22 and button B I want board 11 for example. I thought about moving the boards to the slots I seem to be able to switch but don't think you can move the boards around. I think just to control Boards is a pc change and should be easy? Don't need to control the individual pedals as I guess if they are on when I return to the board it will still be on.  Please help I have spend 2 weeks off and on and getting nowhere.

    read more...
    0 14
    • B5215
      B5215 Sorry about the underlining
      • Jan 17
    • B5215
      TC-Mike Hi, please refer to the Px5 midi implementation and check that the midi controller is set to send out the correct midi data: Prg changes for changing boards or CC information to control eg FX slot bypass etc (so you can program scenes too) The board can be re-oganized using the TonePrint app (board tap)
      also recommend to check the Plethora user group on Facebook as some users have the morning star midi controllers too and might be able to get you on the right track..
      https://www.facebook.com/groups/524312771796724
      • May 4
  • New
    Kennydagardener
    Newcomer - Level 1
    2022-01-16

    I have a Kurzweil sp88x and a Surface 7 (fully docked). What more hardware / software do I need to get started with Midi?

    0 28
  • New
    guitalima
    Newcomer - Level 1
    2022-01-13

    I live in Brazil and I need to fix my voicelive 2, but here in Brazil it's so difficult to find some parts to repair. I need you help to do that! 

    0 21
    • guitalima
      Nigel67 Hi guitalima, For spare parts in Brazil, please contact Proshows and they will be able to help you further. Their details are as follows. Many thanks

      Proshows Comercio de Eletroeletroni

      Rua Anchieta, 48 - Bairro Kurashiki Rua Anchieta, 48 - Bairro Kurashiki

      Sapucaia Do Sul

      Brazil 93212-730

      +55 355 43139

      https://www.proshows.com.br
      • Jan 16
  • New
    shawnthesheepy
    Newcomer - Level 1
    2022-01-12

    I recently bought the Sub n Up octaver and was excited to try the Toneprint editor - succesfully making my own Toneprints but when I try to store it in the pedal, it always reverts back to the default Toneprint. I even tried beaming them in via my phone but it was the same. Any ideas?

    read more...
    3 54
    • shawnthesheepy
      shawnthesheepy bump
      • Jan 16
    • shawnthesheepy
      TC-Mike HI Shawn,
      please let me know which firmware version is reported for your pedal in the app settings ? can you confirm that your toggle switch is set to TonePrint position when either beaming or storing Tp via app? Does the pedal LED blinks when TP file is beamed and does it end with 4 short green blinks, indicating that the TP was beamed Ok?
      which version of the app are you using on which computer platform?
      Best regards, Mike
      • Mar 1
    • shawnthesheepy
      jeromebass38 same problem for me, help please
      • Mar 12
    • shawnthesheepy
      Jmbarba Just bought a sub n up and I've got the same problem (Impossible to store a toneprint neither beaming it nor with toneprint on a Mac and a USB cable) . Any feedback ?
      • Apr 27
    • shawnthesheepy
      Grald

      I have the exact same problem. Nobody seems to have an answer.

      • May 1
  • New
    Mrturtle
    Contributor - Level 1
    2022-01-12

    Recently got a pro1 and all works fine with the exception that if I am using with an external sequencer and passing the clock signal from said sequencer through the pro 1 to my zoom rt123 drum machine the drum machine will try to start and display the first beat but will not get any further. 
    if I use a cable splitting the signal from the out of my sequencer and take one output to the pro1 and the other to the drum machine everything works as expected. 
    so I know some signal is passing through the pro1 but it's not rubbing the drum machine as it's supposed to. 
    any ideas greatly appreciated

    read more...
    0 20
  • New
    s199
    Newcomer - Level 1
    2022-01-11

    Hi i was using the looper and thought i had deleted the loop and went back into the voice section but it appears the loop was still running. I am now not able to use any of the switches or knobs on the unit. i can scoll the presets using the arrows.

    i have turned the unit off and on but still cant use any of the switches or knobs.

    i have updated the firmware but still no resolution to the issue.

    Can you please help

    Thanks Stephen

    read more...
    0 11
    • s199
      s199 Can anyone help with this issue all of the knobs and foot switches and controller knob is frozen which means i cant factory reset the machine as i cannot select the options in the maintenance screen. i have deleted all of the presets and restarted but it doesnt fix it nor does downloading the firmware. Not sure what to do now?.
      • Jan 19
  • New
    baweems
    Newcomer - Level 1
    2022-01-06

    Computer recognizes both, but neither show up in the app no matter what.

    0 17
Go to page