Statistics

261,130 members
139,809 posts
  • New
    kenaxe
    Newcomer - Level 1
    2021-11-30

    I have an X2442 and am recording church services for online. is there a way I can send the subs to the USB instead of the FOH mix?

    0 4
    • kenaxe
      Nigel67 Hi kenaxe. Unfortunately the only audio that can be sent to the USB is the Main Mix outputs. Are you using all 8 subgroups? Can you not use a pair of subgroups as your main mix (say sub group 1+2), send what was your sub group 1+2 to the main mix and then if you want the other pair of sub mixes (3 +4) to go to the USB as well, then you press the Left and Right to Mix buttons on them. If you were using the XLR outputs for the main mix, then you will have to swap them over to 1/4" jacks. The only problem you will have, is if you want to play back from the USB to the FOH Mix, then you can't as the outputs to FOH will no longer be plugged in to the main mix outputs.
      • Nov 30
    • kenaxe
      kenaxe

      • Dec 1
  • New
    Radu01234
    Newcomer - Level 1
    2021-11-30

    I bought a UMC1820 audio interface. I tried to install all 3 drivers from the download page.

    Nothing works, windows keep saying "USB device unknown"

    I use win7 pro, i installed the drivers with anti virus turned off.

    The support from Behringer does not react on tickets.

    Does anyone know how to solve this?

    read more...
    0 4
    • Radu01234
      Nigel67 Hi Radu01234. I just checked your tickets that you submitted and can see two. The first that you submitted (CAS-504993-Z6J1P4) was answered on the 30/11. Please can you check your Spam/Junk boxes as the reply may have ended up in there. If you cannot find it, please let me know and I will get my colleague to send it again. It may be that your firewall is rejected the e-mail address [email protected], so if you could change your settings and allow this then he can try sending you the e-mail again. I see you submitted a second case, but your firewall may again reject this if the original e-mail is not in your spam/junk. Please advise. Many thanks
      • Nov 30
  • New
    Aria94
    Newcomer - Level 1
    2021-11-30

    Ciao! Buonasera Synthomani.

    Vorrei usare la TD3 come modulo sonoro. Usando una  Korg Electribe MX (blu valvolare) come master. Ho provato gia a premere tap back insieme premendo il canale 2 ed è andata in clock tempo e fin qua tutto ok. Adesso (Vedi foto allegata) ho seguito tutta la pricedura dalla macchina Sia di impistazione canale midi e Sia messaggi midi impostando i filtri ma non riesco a trasmettere nulla. Come potrei fare? Vi chieso aiuto. Scusate grazie Sono alle prime armi! Buona Sera a tutti 

    read more...
    0 6
  • New
    cantordavid1517
    Newcomer - Level 1
    2021-11-30

    XR18 using an external router, have been using it for three years with no problems. All of a sudden there's no audio out of the speakers, and we couldn't connect to the mixer with the app. Tried restarting everything, tried using the access point instead, tried doing a reset -- no luck. We succesfully bypassed it using a small analog mixer, so I'm pretty sure the XR18 is the problem.

    Waiting to hear back from customer service, anyone have ideas in the meantime?

    read more...
    0 4
    • cantordavid1517
      Nigel67 Hi cantordavid1517. If the audio isn't working and was when you previously switched the unit off (it keeps its previous settings), and you are unable to connect to the unit via the app, you could be looking at a power supply failure. Is the power supply LED still lit? This is the most likely to affect both these functions or a corruption of the software. Are you able to see the internal wifi of the XR18 on your computer when you are in access point mode? When you made the factory reset, you held the reset switch in for 12 seconds with the unit powered? The switch is behind the small hole in the front panel by the access point logo. If that didn't work, then you will more than likely need a technician to look at the unit. You say that you have submitted a ticket, so the Technician who answers will be able to help you further with that. Many thanks
      • Nov 30
  • New
    njedward
    Newcomer - Level 1
    2021-11-30

    Question:  Does this product have an "always on" configuration so it could support and LED lighting system?  Forgive my lack of sophistication here, I'm a music teacher with pretty limited background in stage lighting.

    I guess this means can the "dimmer" function be bypassed so they are always on?

    Any help appreciated.

    N

    read more...
    0 1
    • njedward
      Nigel67 Hi njedward. Please submit a Technical Support ticket and a colleague will be able to help you further with your question. This can be done by clicking on the support tab at the top of the page. A new window will open. Scroll down and click on the Technical Support tab and submit a ticket. Many thanks
      • Dec 4
  • New
    copelann
    Newcomer - Level 1
    2021-11-30

    Hi there, I got a brand new Neutron a few days ago and it wont go into Boot mode to allow me to upgrade the firmware. I raised a ticket but it seems to be stuck at New with no-one yet looking at it. Ticket number CAS-505913-C8H5T1 was raised yesterday morning. Could someone have a look?


    Thanks

    Niel

    read more...
    0 5
  • New
    dallaskruse
    Contributor - Level 2
    2021-11-30

    I have a U-Phoria UMC204HD. In MainStage, I've selected certain busses to output out of the alternate outputs of the U-Phoria UMC204HD but no audio gets routed. What am I doing wrong?

    0 6
  • New
    myeckwaters
    Newcomer - Level 1
    2021-11-30

    Howdy

    I recently picked up an X-Touch One for use in Cakewalk. It worked for a few days and then stopped. Now when I plug it into the USB the system reads "Unknown USB Device (Set Address Failed)".

    I am using a fairly new PC with Win 10 and an AMD Ryzen 5 cpu.

    I brought it in to work and hooked it up to my work PC and it seemed to be OK. MidiOx was able to talk to it and I was able to update the firmware (V1.08). But on my actual system at home, no joy.

    Any suggestions?

    read more...
    0 5
  • New
    DavidSelf
    Contributor - Level 2
    2021-11-29

    Trying to do some recording with my new x32 and having trouble getting the input level correct in cakewalk.  I have a good signal -18dbfs on the x32 but it only registers at -33dbfs in cakewalk.  What am I doing wrong?  I have the x32 set for 8x8 xusb.  Cakewalk meters are set for peak with -42db range.  Fader on x32 is at 0db.

    read more...
    0 6
    • DavidSelf
      Paul_Vannatto What do you have assigned on the Routing, Card screen?
      • Nov 29
      • Input very low from x32 to cakewalk by bandlab
        DavidSelf I think I found out what was wrong. I was just feeding the default ch 2 out of the card. I assigned card 1-8 to output 1-8 and then set the outputs to direct out post fader and now I have good levels.
        • Nov 29
  • New
    Trancid
    Newcomer - Level 1
    2021-11-29

    Hello,

    my output level of the Behringer Poly D is much lower than all my other instruments? Do I have a broken one or is this a known issue? So do I have to trun up my gain or is there another solution? (Perhaps headphone output instead of main output?)

    read more...
    0 1
Go to page