Statistics

299,675 members
183,449 posts
  • New
    Dadolg
    Newcomer - Level 1
    2022-08-09

    Hi there!

    I have a problem with one channel of fp10000 - CPL red led staedy on  with no audio present on input and no loudspeaker connected.

    I tryed  if it still works and it do, but significantly lower level.  red led goes on few seconds after powering.. fan does not go in high speed.

    Any ideas? thaks for reply!

    BR, Damir

    read more...
    0 13
    • Dadolg
      PedroRodrigues Hi Dadolg, from your description it seems that your FP 10000Q might be presenting some issues as the Front panel LED offers information per-channel and when the Red light is on or the Channel is muted via NomadLink network or your AMP is presenting some kind of faulty condition.
      I would suggest following the link below and contact one of our FASC in your region to get your AMP inspected : https://www.labgruppen.com/buy.html?type=POS I hope this helps Thank you
      • Sep 25
  • New
    Admin2022
    Newcomer - Level 1
    2022-08-26

    Where in UK can I buy a C88.4 amplifier and are there any service engineers for that model based in Hampshire UK?

    0 12
    • Admin2022
      NicJonesMT Hi Admin2022.
      You can find a full list of our resellers and service partners at the following link.

      https://www.labgruppen.com/buy.html

      If you are having issues with any units you purchase, please first click support at the top of this page and submit a technical support ticket. We can then advise you further.
      • Aug 27
  • New
    hiswkf
    Newcomer - Level 1
    2022-07-05

    Good evening - I have had an amp out for repair LG FP14K with Panurgy for a few months, and they are quoting 3-4mos for a psu replacement - I wanted to find out specifically what the status is as the message from them has been consistent since March with no imporovement on the timeline, let me know if this is the incorrect forum for this question, thanks.

    read more...
    1 2
    • hiswkf
      KyleJohnson Hello, Kyle here with Music Tribe. Please provide your case number so that I can look into this for you.
      • Jul 5
      • Replacement Part Lead Time
        hiswkf Panurgy Repair ID #: 154596
        Music Tribe Case ID: CAS-479827-D6J9F7
        • 1
        • ·
        • Jul 18
    • hiswkf
      sls4spl I've had two units out for repair since 2020. good luck
      • Aug 12
  • New
    ColinRD
    Newcomer - Level 1
    2022-08-05

    Hi gang,

    I have a C10:8x amp that appears to be sending signal crossing over to channels it shouldn't be on (proper signal on B, appears to be bleeding to A sporadically). I have shifted the wiring at the back gently and it appears to have removed the issue but I am wondering if anyone has experienced the internals of the amp malfunctioning to cause bleeding between channels. Would a power cycle of the amp be advised?

    Thanks!

    read more...
    0 9
  • CesarBua
    Contributor - Level 2
    2019-05-20

    Hi,

    A year ago I bought two Lab Gruppen IPD2400.
    After a few uses, now one of them does not turn on.

    When I plug it to AC, it does not go to stand by mode. And does not turn on.
    Fan runs, ethernet socket shows activity lights blinking, and Intellidrive Controller can connect with a valid IP address, but does not synchronize. 

    Seems that DSP is not working.

    Anyone has experienced something similar? Any ideas?

    Very frustrating. After investing money on top class brand amps, it only lasted a year.

     

    Regards

    read more...
    0 334
    • CesarBua
      wsl

      Hello


      Same problem here with a new ipd2400 at first start-up.


      No stand-by mode , black display , but fans at full speed. After 1 hr I cut the power en reconnect the power cord. The amp starts normal.


       

      • January 21, 2020
    • CesarBua
      benilange Hello CesarBua, were you able to solve the issue? I have the same issue on one of my IPDs.
      • Jul 31
  • New
    panpro
    Newcomer - Level 2
    2022-03-22

    I need detailed Information for this parts:

    E5:4 / (SN 19827416)

    LS OUTPUT Connector

    Class 2 Wiring 

     

    E12:2 / (SN 38209446)

    Balanced Outputs connectors

    Lautsprecher Class 2 Wiring connectors

    I need part number and any detailed description, that i can deliver it anywhere

    It is urgent

     

     


    View Attachment
    read more...
    0 129
  • New
    audioprofessional
    Newcomer - Level 1
    2022-07-25

    Hi,

    I have problems with CH 4 of this Amplifier. After about 10min Pwr-On-time, on this channel is present a noise (HF). It is also present with mute on. Ch 1-3 are absolute quiet.

    I´m the second owner of this amplifier. Problem is, I do not have the original bill. It was bought in Austria, I´m in Germany.

    Because, this product is actual less than 10 jears on the market,  it may a warranty-case?!

    Can you help me?

    Regards

    Martin

     

    read more...
    0 6
    • audioprofessional
      KyleJohnson Hello, Kyle here with Music Tribe. For repair support please click on Support and then Care/Service to submit a ticket.
      • Jul 25
  • New
    sonidoduarte
    Newcomer - Level 1
    2021-11-20

    Hello, I have a sound reinforcement business in Guayaquil-Ecuador South America.  I need to buy parts to repair an FP7000 LAB GRUPPEN AMPLIFIER.  Where can I find a dealer to sell me the parts?

    Thanks

    https://www.facebook.com/pg/SonidoDuarteEc/videos/

    read more...
    0 11
    • sonidoduarte
      KyleJohnson Hello, Kyle here with Music Tribe. Please contact our Parts team. To do so, click on Support and then Spare Parts to submit a ticket.
      • November 21, 2021
  • New
    arnoldk69
    Newcomer - Level 1
    2022-07-18

    Morning all, i am looking for some used fp14000 240v amps to purchase, by chance would anyone have any for sale?

     

    Arnold

    0 12
    • arnoldk69
      GregoryStellar

      I had a similar task, I bought either on Amazon or Best Bay! And so I'm busy in plastic surgery here cosmetic practice!

      • Sep 9
  • New
    bskewis
    Newcomer - Level 1
    2022-06-29

    Hi all,

    Had a generator failure last weekend.  when power was restored, one of my previously functioning 12K44s appeared to be stuck on standby.  Red power light, network activity and 1gbps lights flickering, but can't get the amp to power on.  Anybody experienced this before?  It's clearly getting power, but won't boot.  

    read more...
    0 11
Go to page