Statistics

305,248 members
189,524 posts
  • New
    marcicamp
    Newcomer - Level 1
    2021-11-05

    Hello! Need to connect a combo amp with external speaker output (labeled as parallel) to a bugera 212TS... The problem is that the internal speaker of the combo is 8ohm and the mono input of the Bugera 212ts could be 4ohm (internal parallel, i suppose) and 16ohm (series)... I wonder to know if I can in this configuration use only one speker of the 212TS, setting the stereo mode and connecting ONLY one jack... Is this connection possible or in stereo mode I MUST connect both the input jack?

    Thanks

    read more...
    0 23
    • marcicamp
      Nigel67 Hi marcicamp, please submit a Technical Support Ticket and a colleague will be able to answer this question for you. This can be done by clicking on the support tab at the top of the page. A new window will open. Scroll down and click on the Technical Support tab and submit a ticket. Many thanks
      • November 9, 2021
  • New
    marcicamp
    Newcomer - Level 1
    2021-11-05

    Hello! Need to connect a combo amp with external speaker output (labeled as parallel) to a bugera 212TS... The problem is that the internal speaker of the combo is 8ohm and the mono input of the Bugera 212ts could be 4ohm (internal parallel, i suppose) and 16ohm (series)... I wonder to know if I can in this configuration use only one speker of the 212TS, setting the stereo mode and connecting ONLY one jack... Is this connection possible and safe or in stereo mode I MUST connect both the input jack?

    Thanks

    read more...
    0 27
    • marcicamp
      Nigel67 Hi marcicamp. Please can you submit a Technical Support ticket for this question and one of the Team will get back to you with an answer. This can be done by clicking on the support tab at the top of the page. A new window will open. Scroll down and click on the Technical Support tab and submit a ticket.
      • November 9, 2021
  • New
    paul510
    Newcomer - Level 1
    2021-11-04

    Hi, my bh250 owner amp has stopped working. All the other features (TonePrint, DI, eq and tuner) function, but I have nothing out of the Speakon connector. I unplugged it and removed the cover, then looked under the heat sink at the power chip. Oh my god! There is charting on the underside of the aluminium heat sink that looks like the components next to it have exploded. The heat compound has dried up, and it looks like this is what caused the problem. Is there any way to get a replacement board?

    read more...
    0 22
  • New
    Iamgloop
    Newcomer - Level 1
    2021-10-21

    Hi all, I'm having a real hard time with my burgera 333 head. The issue is with switching in between chanells on the head or foot switch. It will only stay on clean and won't switch to crunch/lead. It also intermittently switches the boost on and off from time to time. I had taken it to a tech who thought it was the relays and he changed these out. He then said it was tbe pcb board (PCB 722000REV) and would need replacing. He said it would be a simple install, however getting that part He said "seems impossible". Can anyone help me here? Many thanks

    read more...
    0 45
    • Iamgloop
      Dale_M Hi there for official support in this matter we would advise you go to the support tab above and open a Technical ticket so we can assist you.
      • October 22, 2021
  • New
    Chronox2
    Newcomer - Level 1
    2021-10-08

    Hello, I would like to know where could I buy the front plate from a 6262? Thanks in advance.

    0 15
    • Chronox2
      Nigel67 Hi Chronox2. Please contact our Spares team and they will be able to help you further. This can be done by clicking on the support tab at the top of the page. A new window will open. Scroll down and click on the Spare Parts tab and submit a ticket. Many thanks
      • October 8, 2021
  • New
    Ccotter74
    Newcomer - Level 1
    2021-10-01

    Hello, I just purchased a G5 infinium. It was working fine when all of a sudden it didn't. Now I have almost no volume, I have to really bang the strings of my guitar with the volume up all the way to get any sound. The sound that comes through is very fuzzy and pops a lot. I already tried new tubes and the problem persists. It's my first tube amp and it's made a bad first impression of bugera. 

    read more...
    0 126
    • Ccotter74
      ChrisEdwards1 Hi Ccotter74, before replacing the tubes was the TUBE Life monitoring LED flashing at all? Is it flashing after you have replaced them?
      Are any of the lights on the front panel also flashing? If so could you please confirm for me which ones?

      Would you also be able to provide any further details on any other equipment you may have connected to the amp? For example pedals.
      • October 1, 2021
      • Bugera G5 infinium
        Ccotter74 And yes I've tried different cables, different guitars
        • October 2, 2021
    • Ccotter74
      Ccotter74 Just the guitar no pedals. Brand new tubes, infinium light flashes 2 or 3 times seemingly randomly. Standby switch works, reverb works. Almost no sound at all on clean channel
      • October 2, 2021
  • New
    Beo1960
    Newcomer - Level 1
    2021-09-26

    Hello,

     

    Can I run my T5 Infinium without a speaker cabinet attached, using the headphone jack into a mixer, or do I need to attach either a cabinet or a load box to the speaker output first?  I have no problem either way, but I'd like to use this thing at practice, but I'd rather not lug along a speaker cab with it as well...defeats the whole purpose for me.

     

    Thanks in advance.

    read more...
    0 166
    • Beo1960
      PedroRodrigues Hi Beo1960, please consider that you should not use the Headphones output to feed the signal to a Mixer, ,you can only use the main output to feed the signal to a 4 OHM to a Speaker.
      • September 26, 2021
  • New
    amado57
    Newcomer - Level 1
    2021-09-21

    Hello people,

    My V55 is making these horrendous popping, thunderous sounds when some volume is applied. Also I can not get any reverb out of it, as well as noticed the Bass, Mid and Treble have very little or no effect. Replaced the Tubes, re-seated the tubes several times, checked for cold solder joints, I have tested both the +15 and +5 Vdc out of the 7815 and 7805 Regulators OK. The amp plays my guitar OK, nice and clean, when it is not going crazy with the horrible popping sounds. I am thinking that maybe my main board has gone bad?  Or could it be the smaller daughter card that runs the reverb, that has gone bad. Any ideas?  I also tested that the problem is there in both Triode and pentode mode. I am going to try to remove, one by one the pre-amp tube, stages to see if the problem appears to be stop. Maybe get lucky and a resistor or cap in that area has gone bad. But at this point I am really stuck. I have opened a ticket with support, but they must be very busy. (have not heard back from anyone yet) My support case # is CAS-488499-W9D1K4. I also am trying to find out the cost of both the main board, an also the smaller daughter card that is attached if it is not included.


    View Attachment
    read more...
    0 23
  • New
    Jeff22
    Newcomer - Level 1
    2021-09-08

    Good morning everyone I have a Bugera 333 just wondering how do I order parts on this site?

    Don't know what the board is called but it's for you plug the main power cord in it is a small circuit board with the fuse and the off and on switch. I hope the image helps me identify this board and where I can get one thanks in advance everyone

    read more...
    0 29
  • New
    NickPapanikolaou
    Newcomer - Level 1
    2021-09-05

    Hi everyone.

    I have a bugera 333xl and i want to ask if i can control the channels with my pedalboard (boss gt100) . I play with 4th cable method but I don't use the preamp from pedalboard So I need to control lead clean  channels of bugera without use the footswitch . Can i use midi cable to connect pedal board with the amp footswitch? Or buying a midi controller ? 

    Thank you .

    read more...
    0 44
    • NickPapanikolaou
      PedroRodrigues Hi NickPapanikolaou please consider that the 333XL will exclusively operate with the FSB104 footswitch. Thank you
      • September 8, 2021
Go to page