Statistics

223,356 members
97,533 posts
  • Elemer09
    Contributor - Level 1
    2019-10-01
  • Muller
    Contributor - Level 1
    2020-06-01

    Bonjour j'ai mon nu3000 qui reste en sécurité (neu de maree pas pourtant rrien de branche lors de la mise en rack hier branchement demarage des 2 autres est 1 qui reste en securite

    0 40
    • Muller
      NicJonesMT

      Hi @Muller 

      If your amp is stuck in protection mode, you will need to open a technical support/service request ticket (Click support above) and we can then advise further. 
      We will need to know what devices you have connected and how they are connected (Including how any parameters are set). 

      • June 2, 2020
  • kakobist
    Contributor - Level 1
    2019-12-13

    سلام من نقشە مداربرقUB802وچە مقداربرقجهت راە اندازی میکسررا میخواستم

    0 66
  • Wreyno7
    Contributor - Level 1
    2020-02-26

    This unit smells burn and blow the fuse where can I get it..

    0 139
    • Wreyno7
      RexBeckett

      @Wreyno7 


      Hello Willy, welcome to the community.


       


      If there is a small of burning, I don't recommend replacing the fuse. This could result in more damage!


       


      I suggest that you raise a Care ticket for Service Repair explaining your problem (there is a fault code for Smell of burning). This is done by clicking on Support at the top of the page and then clicking the Create a Care Ticket button. This is only possible if you have completed all the required fields in your profile.

      • February 25, 2020
    • Wreyno7
      Wreyno7

      Ticket is created but need the preamp board or the ic and if everything is ok I will need an original fuse for test.  Thanks

      • February 26, 2020
  • Dioking
    Newcomer - Level 1
    2020-10-11

    the pedal emits a continuous beep when switching on, even after the update the problem continues.

    0 48
    • Dioking
      Nigel67 The unit does appear to be faulty. Have you tried a different power supply or running it off a battery? Have you tried loading in a different Toneprint just in case the existing one has corrupted software. If you run in byepassed, do you still get the tone? If so, then please go to the support tab at the top of the page and submit a service ticket. We can then get your unit to to take a look at
      • October 11, 2020
    • Dioking
      Dioking I tested it with another source and the problem continued, bypassing it does not emit the beep, when turning off the source and turning it back on it stops emitting the beep and returns to working normally, but after a while off when I turn on it emits this beep again .
      Even using the 2290 mode and not the toneprint as in the video, can the toneprint interfere with the operation?
      • October 13, 2020
    • Dioking
      Nigel67 The unit does appear to have a fault. If bypass works fine but as soon as you switch in the Toneprint (or after a while) the noise comes back, then I would say that you have a component fault. The toneprints that you are loading are standard factory ones, none that you have modified? Try loading the toneprint called flashback default. If the unit still makes the noise, then you will need to get it serviced by going to the support tab at the top of the page and submitting a service request ticket.
      • October 13, 2020
      • Problem with flashback delay
        Dioking ok I will do the procedure, but if the problem remains, I believe it is impracticable to send the pedal for repair in the USA, as I live in São Paulo / Brazil, in this case I would have the possibility of sending you an electronic plate so that you can exchange it, I am a technician electronic, but it’s difficult for me to fix it because I don’t have an electronic pedal layout or components like a processor, memories or any other dedicated CI.
        • October 14, 2020
      • Problem with flashback delay
        Nigel67 Hi, sorry, I was unaware of the country in which you reside. In this case, if the unit is still under warranty, then you should take it back to the reseller that you purchased it from and claim warranty or DOA if within 30 days of purchase.
        • October 19, 2020
  • Ajpatt23
    Contributor - Level 1
    2020-04-06

    Hello I have the bugera 210 cabinet and I believe they discontinued the product and trying to find replacement speakers n tweeter for mine??

    0 59
    • Ajpatt23
      RexBeckett

      Hello @Ajpatt23 , welcome to the community.


       


      I suggest that you raise a Care ticket for Spare Parts explaining your requirements. This is done by clicking on Support at the top of the page and then clicking the Create a Care Ticket button. This is only possible if you have completed all the required fields in your profile. Make sure that you fill-in every required field on the Care form.

      • April 6, 2020
  • sergio77l
    Contributor - Level 1
    2020-01-01
    0 99
    • sergio77l
      Paul_Vannatto

      @sergio77l 


      Please provide details in the body and don't rely on what you put in the Subject line. Googling LPA 190 comes up with a tamborine. Is that what you have? If so, I see no circuit board.


       

      • January 1, 2020
  • New
    Jtrompeta1
    Newcomer - Level 1
    2021-01-12

    7876167093 Juan R. Santana

    0 34
    • Jtrompeta1
      DavidKnighton Hello Juan,
      If you are looking for warranty support, you must use the SUPPORT tab at the top of this page. Scroll down on the support page and click on SERVICE REQUEST to begin a claim.
      • Jan 12
  • Lucassm91
    Contributor - Level 1
    2019-12-08

    Hi everyone

    I have tried to update the firmware of my LMS-D26 turbosound device, but all in vain. I have followed rightly all the steps, but at least, it says: "The file is for a different model". Please, give me some firmware that works correctly.

    I show all the steps now, for no doubts:
    >> Install turbodrive software: (TurboDrive v5.46.0) -- completed
    >> Take an USB-RS232 cable and install its driver -- completed
    >>Download LMS-D26 firmware from website : (https://www.turbosound.com/Categories/c/Turbosound/Downloads#googtrans(en|en)) -- completed
    [ it brings to me two .dfw archives: LMSD24_1309V1340.dfw and LMSD26_1310V1340.dfw (second one is for my device) ]
    >> Open TurboDrive, plug the USB-R232 cable, connect it to the LMS-D26 device (with device turned on by 220V, important), and program recognize correctly the device and its current firmware: (Firmware model: 1104 -- Firmware version:1.080 -- Handle(?):2CD0H -- and other data no important) -- supossed correctly completed
    >> Update firmware: push option, says to you there is a newer firmware available, selected the firmware downloaded, and.... --
    >> Read the beginning of this message.

    Please turbo sound, give me some firmware (not necessary the newer, that runs into my LMS-D26. I need it because (don't know why) I don't hace any preset (despite first two), and I need a couple of them [exactly TQ-440 + TQ-425] for my boss keep my working.

    Thank you firstly 

    read more...
    0 108
  • Umbert0
    Contributor - Level 1
    2020-04-11

    Hi,

    Would be possible to buy a FCB1010 main board pcb spare part?

    0 96
    • Umbert0
      RexBeckett

      Hello @Umbert0 , welcome to the community.


       


      I would try opening a Care ticket for Spare Parts explaining your requirements. This is done by clicking on Support at the top of the page and then clicking the Create a Care Ticket button. This is only possible if you have completed all the required fields in your profile. Make sure that you fill-in every required field on the Care form.

      • April 11, 2020
Go to page