Statistics

253,893 members
131,499 posts
  • New
    ProfessorEars
    Newcomer - Level 1
    2020-12-04

    Hello tribe,

    During educational presentations, I often share screen with audio.  Stereo settings and original sound is activated in the Zoom preferences, but the signal being received by zoom participants is in Mono.  The stereo switch on the device is engaged as well.  Using a macbook pro running High Sierra.  

    I do not have this problem when a Focusrite 2i2 is being used in the signal chain.

    read more...
    0 51
  • New
    cliffconway
    Newcomer - Level 2
    2021-06-12
  • Bennybenigil
    Contributor - Level 1
    2019-02-22

    will be great a new tribe for Sound Engineers!

    1 51
  • shdixon
    Contributor - Level 1
    2019-04-08

    We have four NU1000 amplifiers. I want to use these bridged. I also want to use the internal crossover and set two amps to low freq and send one to each sub then take the other to and use to send high freq to each upper cabinet. I know how to bridge. Good video on YouTube, https://www.youtube.com/watch?v=ka6JiAxOJLM .

     

    The question is will the internal crossover work in conjunction with bridge mode and is Ch A used in each bridge mode selection.

    read more...
    0 51
  • AlexLane
    Community Manager
    2020-06-10
  • Jyeargain
    Contributor - Level 1
    2019-12-03

    Anyone know how to reset the Qflex48 back to the factory default configuration?

    0 50
  • Sensory
    Contributor - Level 2
    2020-04-16

    I just updated firmware for both, I can get signal in can't get it to my mains or auxes

    0 50
    • Sensory
      Sensory

      Anybody gotta idea

      • April 16, 2020
    • Sensory
      DaveMorrison

      @Sensory 


      The firmware upgrade on the X32 (v 4.0.2) often clears all the global parameters. Check that sample rates match, and synchronization (all parameters under the Setup menu). Is the sync light green? Then check the routing.

      • April 16, 2020
    • Sensory
      Sensory

      Thanks, it was something in the routing

      • April 16, 2020
    • Sensory
      grei1962

      having similiar problems after the v4.2 upgrade. recalling scene and/or routing saved does not fix the problem. NO ouput to mains. Where in routing was the problem?


       

      • April 20, 2020
  • AliAhmed
    Contributor - Level 2
    2019-10-16

    Hi

    If we were to purchase 2 of these could we link them together.

    Mic in to input 1 of Speaker 1

    Speaker 1 output to input 1 of speaker 2

    Would this work ok?

    0 50
  • Paulo1
    Triber
    2020-06-12
    Welcome to our new Music Tribe community 2.0, I’m Paul O’Farrell-Stevens, leader of the Music Tribe Customer Branding team. 

My highly-skilled team of Customer Branding Specialists are really looking forward too engaging, co-collaborating and co-developing new and exciting product content. We will be seeking new talent, fans and beta testers that want to join us to co-create inspiring content. We Empower, You Create
    read more...
    0 50
  • NVR
    Contributor - Level 1
    2020-04-17
    0 50
Go to page