Statistics

298,840 members
182,514 posts
  • beatnik420
    Newcomer - Level 1
    2020-06-22
    After last firmware update (1.1.7 from Synth Tool 2.3.8), D#-E & B-C keys do not work properly anymore. D# and E sound the same, and similar thing happens to B and C. Now I can't find that update in the download area, so, I assume everything went wrong with that Glide update for the MS-1, since it does not have a three position button for GLIDE… right!? So, I guess I need to revert that last update… is there a way to do it without selling my soul to devil? Thanks in advance!
    read more...
    0 319
    • beatnik420
      beatnik420
      • June 21, 2020
    • beatnik420
      beatnik420
      • June 21, 2020
    • beatnik420
      beatnik420 ...
      • June 21, 2020
      • MS-1 keys not working properly after last firmware update!
        NicJonesMT Hi BeatNik420.
        If possible could you please open a technical support/service request ticket (Press support at the top and fill in the form), so that we can gather some more information and arrange an inspection if required.

        Thank you!
        • June 24, 2020
  • JasonB81
    Triber
    2020-06-19
    Hey everyone! Welcome to Community 2.0! My name is Jason and I'm a Musical Instrument Specialist on the U.S. Customer Quality Support team. Please Let Me Know How I can Help!
    3 92
    • JasonB81
      JeffPorrello Hi Jason. Please see my post on Odyssey notes getting stuck on. I need help with this issue!
      • June 20, 2020
    • JasonB81
      trident yes can you help me get my pro1 in tune ? is there any docs or ? to calibrate them oscs A and B any bit of info would be so welcomed.
      • November 15, 2021
  • hackingerror404
    Newcomer - Level 1
    2020-06-16
    Hello, I have tried multiple times to try and submit a Care Ticket describing a defect I have with my newly purchased Deepmind 12 synthesizer, but each time, the request failed and the website claimed that my Customer Tribe section "This field is required" needed to be completed, despite the fact that I had already put the Musician tribe in that slot. I tried even adding all possible Tribes, and this wouldn't go away and let me submit the ticket, so here we are. My Deepmind 12 was used, but refurbished by Music Tribe. Whenever I plug in my headphones to the synth, sound only comes out of my left ear. The right ear is completely silent, but the left ear plays in mono. This exact same problem occurred with a previous refurbished Deepmind I recently bought before returning. What is the problem here? I've tried looking everywhere, but no one else seems to have this issue. I thought it might have been a setting I missed, but I couldn't find anything in the menus. The only real thing I can come up with is the image I provided: the adapter I use for the headphone jack so I can utilize traditional 3.5mm headphones instead of the larger size built into the synth. I thought this was the problem, but this same adapter works flawlessly with my Yamaha MOXF8 workstation, so I don't think this is it. Can anybody help me with this?
    read more...
    0 213
    • hackingerror404
      DaveMorrison Have you tried different headphones or adapters? Sometimes these things can be manufactured with slightly different tolerances and will work in one device and fail on another. Pull the jack out slightly as you play and see if the connection gets better.
      • June 16, 2020
    • hackingerror404
      AlexLane Hi hackingerror404, I have reported this issue to the web guys and they are looking into it now. Apologies for the inconvenience, I will see if one of the care team can help you here.

      Certainly worth trying another headphone / adaptor in the mean time to rule that out as Dave mentioned.
      • June 16, 2020
      • Care Ticket Won't Submit; Deepmind 12 Headphones Output Only in Left Ear
        AlexLane May actually be worth trying different headphones with the same adaptor too, problem could potentially be inside the adaptor (connection between mini jack and 1/4 inch jack)
        • June 16, 2020
    • hackingerror404
      RonaldFigura Are your headphones TRS. If they are designed for a phone they could be TRRS which might cause an issue.
      • October 10, 2020
Go to page