Statistics

260,028 members
138,486 posts
  • New
    yann_
    Regular Contributor - Level 1
    2021-11-25

    why why why does this have to happen to me Again 

    bought the Brickwall Hd seems like instead of the ceil profile button my tool has the Gain Rel Twice 

    Check the picture... 

    Are these hand made? 

     

    0 8
    • yann_
      yann_ I bought all the Icon series and it's kind of messed up that i don't have a proper stand for em when u turn 1 knob :D the other controllers move and you have to allign em back, i'm not so fond of the Icon dock since it cannot hold all the controllers... Any1 agrees with that??? Please make a proper dock thnx...
      • Nov 25
  • New
    Meaw
    Newcomer - Level 1
    2021-11-04

     

    Hi, 

     

    My system 6000 just crashed and it asked for a restore code.  Please find attached the restore key and the serial number for my unit is 287725.

    Please get back with the restore code as soon as you can.  I'm in the middle of finishing up the mix for an album.

     

    Cheers,

    Meaw

     

     

     

    read more...
    0 5
    • Meaw
      NicJonesMT Hi Meaw.
      Please click support at the top of the page and submit a technical support ticket. We can then assist you with the code.
      • Nov 4
  • New
    BobSandifer
    Newcomer - Level 1
    2021-10-22

    Good day,

    Since purchasing the mastering pluging it has become my goto suite for my facility.  I have never used a single alone product but the MD4 completely blew me away. A nice Dynamic EQ before it and a quality Dither after it and you have the end all.  This is coming from a mastering engineer with many Platinum records and 2 decades of experience.

    Now the issue.  Recently Steinberg updated Wavelab Pro to version 11 and all went to poop.  As soon as I add MD4 native to my chain my resources fly up and I start making a remix of the work im doing.  I cant even make a single pass before im shut down. So.  I move back to 10 and Im good.  Unfortunately I want to use my MD4 IN WLP 11.  Know what I mean.  I have the features I need and I think its time for an update off of 1.0.  Im willing to try a 1.0.0.1 if it will help get this thing going.

    Any help would be greatly appreciated.  Emailing support doesnt seem to help since this has been a long time issue.

    MacBook Pro - Intel
    Big Sur - Current
    MD4 Native - 1.0
    A whole butt load of crazy highend converters and analog crap that is useless as far as im concerned.

    I would be willing to take one of your Clarity M Loudness meters for all of the stress this has caused me over several months.  I can probably push your MD4 on my 80k strong social media but you would have to throw in a hat or a shirt.  We can discuss the size.  I have a large head.

    Thank you for any help on this matter.

     

    read more...
    0 10
    • BobSandifer
      PedroRodrigues Hi BobSandifer, thank you for your post, before moving forward can you please provide the case number you have submitted with our Tech. Support Team so I can access what happened. In this case can you please confirm with Steineberg if Wavelab Pro to version 11 supports 32-bit third party NATIVE plug-ins or only operates with 64-bit third party NATIVE plug-ins.
      • Oct 22
    • BobSandifer
      BobSandifer

      Here is the last one I submitted but unfortunately it did not include the little hearts and message on the image. My bad. CAS-496911-N3W9D1. I have no clue where the others are since it has been quite some time. 32 or 64? Wouldn't your plugin be 64bit? Isn't it up to date with the new standard? I feel that loudness meter is in my future dont you Pedro? LOL. I can't seem to find where and what Wavelab supports. All I know its jamming in WLP10. However, I want to use your plugin with WLP11 because 11 is better than 10 because it is 1 number higher :)

      • Oct 22
      • MD4 Native Using all of my Macs Resources with 1 instance
        PedroRodrigues Hi BobSandifer, thank you for your reply, I have pick up your case and I will manage this matter directly via the cases as it it easier to share resources and guidance on this matter, meanwhile I would still advise you to contact Steineberg to confirm what NATIVE plug-ins are supported on Wavelab Pro to version 11. Thank you
        • Oct 22
  • New
    DsMiddleton
    Newcomer - Level 1
    2021-09-19

    Anyone having this problem?

    It is occuring whenever I try to import my song template for mixing. there are about 5 instances of DVR250...but it just crashes instantly.

    IMac 2017, 64 gig ram...

    0 26
    • DsMiddleton
      PedroRodrigues Hi DsMiddleton, thank you for your post, please confirm that you have installed the 2.0.02 version present on the link below:
      https://www.tcelectronic.com/tcelectronic/product?modelCode=P0DCR
      You will also need the iLok License Manager to be installed on your computer, but you are not required to create an iLok account or activate any license as this will only be required if you have the Native version, so we can deposit the license.
      • Sep 20
  • New
    SIESHA
    Newcomer - Level 2
    2021-08-22

    I encountered a couple of problems and I would appreciate all the help on this.

    Problem #1: My TC Electronic G-Force "shuts down intermittently". 

    Problem #2: The LCD Screen blanks out "intermittently", reboots and turns back on a few minutes. 

    Please help me find a remedy.

    Thank you kindly.

    read more...
    0 21
  • New
    wpsellers
    Newcomer - Level 1
    2021-08-08

    Hey Folks,

    I just got my PlethoraX5 yesterday and been having a blast.  I noticed that in the manual that it specified to only use the supplied TC Electronics power supply.  Can I safely use the PlethoraX5 ith a 1Spot Trutone Power Supply?

    Here is a link to the power supply

    Model:  NW1-US
    Input:  100-240V ~ 50/60Hz 0.35A
    Output:  9V --- 1700mA (Max.)

    Juuuuust making sure.  Also, every once-in-a-while, I get the Plethora "lock up" on booting.  Does this happen from time to time?  I'm attaching some pics.

    Also, is there a "clean" way to power the unit off?   Or, just kill power to it.  (Newbie question...)

    THANKS SO MUCH EVERYONE. -- Just want to make sure I don't screw anything up with my new purchase.
    Will

    read more...
    0 48
    • wpsellers
      PedroRodrigues Hi wpsellers please consider that you must use the supplied TC Electronics PSU supplied to avoid any issue with your unit. I will leave you below a full process for the "lock up on booting mode " issue you have mentioned, for that please follow the link below: https://wsi.li/dl/TSvjtrYo4GiWD3PLg/ When it comes to any questions for your unit I would suggest to follow the link below to access a great guide for the PLETHORA X5 https://www.sweetwater.com/sweetcare/articles/tc-helicon-plethora-x5-quickstart-guide/
      • Aug 8
      • 1Spot - Trutone Power Supply w/PlethoraX5
        wpsellers Thanks.... My firmware is at the 1.2.... The document file says its for: "HOTFIX for PLETHORA X5 units with 1.0 firmware stuck in boot mode" ---Also I never used that version of the TonePrint app, detailed in the doc. Just making sure. It doesn't lock up all of the time----and when it does, I power cycle and usually boots right back up. I'd assume that I would apply the patch....then, Update back to 1.2? THANKS SO MUCH....
        • 1
        • ·
        • Aug 8
      • 1Spot - Trutone Power Supply w/PlethoraX5
        wpsellers On the PSU issue... Are there any "approved" 3rd party PSUs? Just curious about what people do who have pedal boards with PSU's mounted under their boards, etc, etc. For me at home, the PSU thing is not an issue; however, if I start gigging-----and build a pedalboard with a nice PSU, would I be OK plugging the Plethora into it? Again, THANKS SO MUCH!
        • Aug 8
    • wpsellers
      PedroRodrigues

      Hi wpsellers please consider that we cannot advise any 3rd party PSU noR we have approved any, in this case I would suggest research and caution when testing the PSU's on your unit. In regard to the issue you have reported I would suggest re-installing version 1.2 but please follow the guidance present on the Firmware Release Notes Version 1.2 that you can access by following the link below :https://www.tcelectronic.com/tcelectronic/product?modelCode=P0D9M Thank you

      • Aug 8
  • New
    Empire
    Contributor - Level 2
    2021-08-02

    Hello,   (Seem that I can't find the right category) 

    Not too long ago that I just got the GoXLR Mini and trying to get things perfect but not going the way I wanted it to go. 

    Firstly for OBS, for Broadcast outpoint, I have the volume scroll up to max and yet when gaming, talking and other sounds is only maxing out to (Image)

    When I watch other people, or on YouTube, they have the same setting but they are up in the yellow marker, the only way for me to do so is to go to "advance Audio Properties" and have broadcast set to 250% (8.0 dB) to 300%. My point saying that I do not have to do that? I mean is that right?

    Also

    I'm using AT2020, and yeah it's not easy to remove background and also not trying to cut out the voice at the same time. But this is another problem on my hands. When I set up the microphone to be as perfect as I can, my voice sounds a little higher than game sounds, on Discord (Discord setting maxed out) people can't hear me. When adjusting microphone settings again to louder and to get it as perfect as I can, people in Discord can hear me however on OBS the microphone is way too loud. Can't win.

    So what I have done is, setup another channel just for the microphone on OBS and just the volume input on OBS 

     

    So need tips and help, please? and as I'm typing my microphone is being picked up on OBS and the mic is not even near me. 

     

    read more...
    0 49
  • New
    Bullett88
    Newcomer - Level 1
    2021-06-16

    Hello,

    I have a TC Electronic M-ONE XL effects unit that is missing the round rotary encoder (Control) knob/wheel.  The shaft is there and works fine, but I'd like to get another black knob/wheel to slide on to the shaft again.  Any ideas where I can obtain one of those?

    read more...
    0 98
  • New
    NME73
    Newcomer - Level 1
    2021-06-03

    I got the flashback 2 with great expectations. It's real good on clean but I can not get a good sound when I'm soloing with distortion! I'm using EVH 5150 combo all tube with the built in distortion and running pedals through the loop effects. I love using the high gain channel (3) on the evh and just can't get the delay to sound good at all. Can anyone recommend any settings or how to connect it. From guitar I connect to JP Crybaby to boss chorus to flashback 2 to desemator through the loop effects. 

    read more...
    0 80
  • New
    CarolinaJones
    Newcomer - Level 1
    2021-04-13

    Hello ..

    So somehow today, I manged to trash my Finalizer 96K (V 3.5). I think it was by accidentily removing the SRAM Card while it was live .. Boo!!!

    Can someone please tell me if the appropriate software is available to download, so I can restore it to normal - I have an old laptop with PCMCIA and a 512K SRAM card.

    Thank-you, thank-you - Any help would be appreciated!

    Carolina :-)

    read more...
    0 116
    • CarolinaJones
      PedroRodrigues Hi CarolinaJones please consider that to be able to assist you on this matter please follow the link below : https://wsi.li/dl/SGZqPMjRd3aGaShwz/ Thank you
      • Apr 14
      • Finalizer 96K lost its software/firmware
        CarolinaJones That's wonderful! - Thank-you! :-)
        • Apr 14
    • CarolinaJones
      CarolinaJones

      I guess I'm still struggling - I have dug out my old Sony Laptop, put the SRAM card in the PCMCIA and installed the Generic, Windows driver. A drive letter of F: pops up but the file system is shown as raw .. Please tell me how to get the WIZ file to the SRAM Card ... I'm completely useless at this! :-(

      • Apr 14
    • CarolinaJones
      CarolinaJones
      • Apr 14
    • CarolinaJones
      CarolinaJones UPDATE: Using an evaluation version of CardWare, I have successfully erased the card and dumped the data from the WIZ file to the raw SRAM .. I'm guessing this is good .. :-) Bad news, my Finalizer says,, "Option: Start" and "Press ENTER to select" .. I can't see an Enter, only the OK button .. I'm struggling - Maybe it's just dead ... Boo! ... Any other advice so, so appreciated! Thanks!
      • Apr 14
      • Finalizer 96K lost its software/firmware
        CarolinaJones Is it possible to buy or rent a card with the firmware on it, ready to go? I'm concerned I'll spend a bunch of money and my Finalizer is just broken.
        • 1
        • ·
        • Apr 15
      • Finalizer 96K lost its software/firmware
        PedroRodrigues Hi CarolinaJones unfortunately we do not have any service available that provides cards to our customer. Thank you
        • Apr 16
Go to page