Statistics

260,904 members
139,557 posts
  • New
    JBrochu
    Newcomer - Level 1
    2020-12-21

    Hi,

    I use windows 10 and had no problem to load plethoraX5_1_2_18.bin into my X5.
    The new firmware works fine, thank you for all the improvements. Great job!
    I use TonePrint Editor 4.4.3. Works fine.

    It was easy to export plethora.restore into my PC.
    However, albeit many attempts, I did not succeded to return plethora.restore back into my X5.
    Could someone provide details on the procedure to follow?

    Jacques

     

    read more...
    0 80
  • New
    DoubleA
    Newcomer - Level 2
    2020-11-26

    Hey!
    Where can I download the IntelliDrive software for the iPad? It is no longer available in the Appstore here in Sweden.

    0 52
    • DoubleA
      Nigel67 Hi Anders, I am waiting for a reply from the design team, as someone else has asked the same question. As soon as I hear anything, I will get back to you.
      • November 26, 2020
      • Intellidrive fore IPad?
        DoubleA Thanks Nigel, that sounds great!
        • 1
        • ·
        • November 26, 2020
      • Intellidrive fore IPad?
        Nigel67 Hi Anders. It appears that there was so kind of issue with the developer account. The team are fixing it at the moment and are hoping that it will be back up again in a few days.
        • November 27, 2020
    • DoubleA
      DoubleA Anything new about Intellidrive for iPad?
      • December 7, 2020
      • Intellidrive fore IPad?
        Nigel67 Hi Anders, It was up on the app store last week
        • December 8, 2020
    • DoubleA
      DoubleA Thanks!
      • December 8, 2020
  • NANOSP
    Newcomer - Level 1
    2020-10-07

    Imposible to download last version drivers/software.

    Help please!

    My progam detected a Troyan inside and I can't download.

    0 67
    • NANOSP
      Nigel67 Are you going to this page https://www.behringer.com/behringer/product?modelCode=P0BJZ clicking on the software tab on the right hand side and downloading the 'UMC Driver 4.59.0 (for Windows 7 to 10)'. I just tried it and it has downloaded without any issues. I can e-mail you the driver if you send me your e-mail address
      • October 7, 2020
      • umc202hd - last drivers W10 with a troyan
        Nigel67 Hi Emiliano, further to what I wrote above, a colleague has advised that all you need to do is pause your antivirus software. It seems as though this is a common issue with certain manufacturers of antivirus software.
        • October 9, 2020
    • NANOSP
      LandyDaw00d Thanks for your replay and I not sure if you have understand me , what i have is Midas dl16 Input i aatched the photo of the device and i able to power but the input channels are not working and transferring any signal from the mic to the mixer even when i plug it theres a red light under each port is not on when i plug the mic cable to it


      I understand from your answer it is update firmware issue ?


      Thanks
      • October 9, 2020
      • umc202hd - last drivers W10 with a troyan
        Nigel67 Hi Landy, I think that you may have posted your comments on the wrong post. This was regarding a UMC202HD. You cannot plug a DL16 into this. I couldn't see an attached picture either. I am afraid that from your fault description I am not able to determine your issue either. Do you have sync on the AES50 port? The LED under each mic input XLR is the 48 volts LED and if it is on, then the 48volts is switched on. What console are you connecting to? If a M32, try plugging into the B AES50 port on the console and see if the DL16 then syncs up.
        • October 13, 2020
  • MicheleHo
    Newcomer - Level 1
    2020-09-23

    We are a dealer and we have received a return of a UMC202HD, the reason is the Audio Interface is causing a 3-4 second loud static that is interrupting the recording sessions and the live stream sessions.  Would like to return the product for a new one.

    read more...
    0 37
    • MicheleHo
      KyleJohnson Hi Chris, Kyle here with Music Tribe. For RMA requests, please contact us via the Support button at the top of the page.
      • September 23, 2020
  • tanofarabute
    Newcomer - Level 1
    2020-09-23

    Where can I read about locking / unlocking the user key in the NX Edit software? I have the NX3000D in use and it is stuck in a xover configuration. I did not enter a password, but perhaps one was loaded by mistake, when manipulating the control of the amplifier.
    There is no way to reset the password (which I do not know) or even override that option? It is a somewhat dangerous tool, I hope it has a solution .......

    Rolando

    read more...
    0 64
    • tanofarabute
      john0121 Go to 'Setup' tab in editor software. Here you can enter a new lock code and unlock the device.
      • September 22, 2020
  • RamondBedford
    Newcomer - Level 1
    2020-09-08

    Completd a repair ticket and requesting a RMA number for parts thank you

    0 89
    • RamondBedford
      AlexLane Hi Ramond, Could you please click "support" at the top of the page and create a care ticket, select "spare parts" and fill out the required details, thanks.
      • September 8, 2020
      • Spare parts
        AlexLane I will run your email address through the system and chase up for you
        • September 11, 2020
    • RamondBedford
      AlexLane I have contacted the guys over in the USA and asked they address these two cases as a priority, apologies for the delay!
      • September 11, 2020
    • RamondBedford
      AlexLane Hi Ramond, issue was because of date of purchase was required (should not be) and hidden field when ticket is non-warranty. Issue has been fixed now. :)
      • September 16, 2020
      • Spare parts
        RamondBedford So what do I do now to obtain an RMA Number. A gentleman from the U.S. sent an email out to me yesterday requiring some information about my amp. He has received that info that was requested and said he was going to get with the team.
        • September 16, 2020
    • RamondBedford
      RamondBedford Hello Alexander, I see Music Tribe has sent me a new amp. But apparently there's something wrong with this one as well. Soon as I plugged this one in the right channel protect Mode was flashing then it goes in protect mode as well
      • October 16, 2020
      • Spare parts
        AlexLane Hi Ramond, sorry to hear that. Is it the same issue as before? I ask as it could be the same root cause of the problem.

        Can you detail exactly what is plugged into the amp, conditions of failure.

        In particular, what speaker and the specs of the speaker (or speakers) is plugged into the channel going into protect mode?
        • October 19, 2020
    • RamondBedford
      RamondBedford Nothing was connected. When I received the package Friday evening, I just plugged it in and it went straight into protect mode straight out of the box
      • October 19, 2020
  • rockdeschel
    Contributor - Level 1
    2020-06-04

    hey everybody,

    i´m looking for a PSU for a X1204USB mixer. Deos anybody know where i could purchase one or if there is a similar one that fits?

    Thanks

    0 78
    • rockdeschel
      RexBeckett

      @rockdeschel 


      Hello Samuel, welcome to the community.


       


      I suggest that you raise a Care ticket for Spare Parts explaining your requirements. This is done by clicking on Support at the top of the page and then clicking the Create a Care Ticket button. This is only possible if you have completed all the required fields in your profile. Make sure that you fill-in every required field on the Care form.

      • June 4, 2020
  • Angel3
    Contributor - Level 1
    2020-06-03

    Es de una consola beringher de 24 canales 

    IMG_20200604_004832.jpg
    0 70
    • Angel3
      NicJonesMT

      Hi @Angel3 
      The best option would be to contact our spares team by clicking on Support at the top. 

      If you let them know the model of product, serial number and provide this image they should be able to advise you further. 

      • June 7, 2020
  • EmanVeg27
    Newcomer - Level 2
    2020-06-02

    Buenas, adquiri hace 2 meses aproximadamente un amplificador Buguera 333 XL Infinium combo, con esto de la cuarentena solamente lo uso en casa, y comenzo a pasar que se baja el volumen y me marca como que la valvula 3 hay que cambiar, lo cual es raro por el tiempo y por el uso, que no es casi nada. Apago el amplificador, espero unos minutos, lo enciendo y anda perfecto.

    20200515_211711.jpg
    read more...
    0 92
    • EmanVeg27
      NicJonesMT

      Hi @EmanVeg27 
      When using the Amp, roughly how long before the Valve Life inicator comes on (If it comes on again)? 

      • June 3, 2020
    • EmanVeg27
      EmanVeg27

      Hi Nic, thanks for responding, sometimes within a few seconds of turning it on, and other times after several minutes. A sound similar to a poorly tuned radio station si heard and the volumes is lowered

      • June 3, 2020
    • EmanVeg27
      EmanVeg27

      Thanks for responding*

      • June 3, 2020
  • Muller
    Contributor - Level 1
    2020-06-01

    Bonjour j'ai mon nu3000 qui reste en sécurité (neu de maree pas pourtant rrien de branche lors de la mise en rack hier branchement demarage des 2 autres est 1 qui reste en securite

    0 106
    • Muller
      NicJonesMT

      Hi @Muller 

      If your amp is stuck in protection mode, you will need to open a technical support/service request ticket (Click support above) and we can then advise further. 
      We will need to know what devices you have connected and how they are connected (Including how any parameters are set). 

      • June 2, 2020
Go to page