Statistics

305,339 members
189,621 posts
  • New
    JBrochu
    Newcomer - Level 1
    2020-12-21

    Hi,

    I use windows 10 and had no problem to load plethoraX5_1_2_18.bin into my X5.
    The new firmware works fine, thank you for all the improvements. Great job!
    I use TonePrint Editor 4.4.3. Works fine.

    It was easy to export plethora.restore into my PC.
    However, albeit many attempts, I did not succeded to return plethora.restore back into my X5.
    Could someone provide details on the procedure to follow?

    Jacques

     

    read more...
    0 92
  • NANOSP
    Newcomer - Level 1
    2020-10-07

    Imposible to download last version drivers/software.

    Help please!

    My progam detected a Troyan inside and I can't download.

    0 78
    • NANOSP
      Nigel67 Are you going to this page https://www.behringer.com/behringer/product?modelCode=P0BJZ clicking on the software tab on the right hand side and downloading the 'UMC Driver 4.59.0 (for Windows 7 to 10)'. I just tried it and it has downloaded without any issues. I can e-mail you the driver if you send me your e-mail address
      • October 7, 2020
      • umc202hd - last drivers W10 with a troyan
        Nigel67 Hi Emiliano, further to what I wrote above, a colleague has advised that all you need to do is pause your antivirus software. It seems as though this is a common issue with certain manufacturers of antivirus software.
        • October 9, 2020
    • NANOSP
      LandyDaw00d Thanks for your replay and I not sure if you have understand me , what i have is Midas dl16 Input i aatched the photo of the device and i able to power but the input channels are not working and transferring any signal from the mic to the mixer even when i plug it theres a red light under each port is not on when i plug the mic cable to it


      I understand from your answer it is update firmware issue ?


      Thanks
      • October 9, 2020
      • umc202hd - last drivers W10 with a troyan
        Nigel67 Hi Landy, I think that you may have posted your comments on the wrong post. This was regarding a UMC202HD. You cannot plug a DL16 into this. I couldn't see an attached picture either. I am afraid that from your fault description I am not able to determine your issue either. Do you have sync on the AES50 port? The LED under each mic input XLR is the 48 volts LED and if it is on, then the 48volts is switched on. What console are you connecting to? If a M32, try plugging into the B AES50 port on the console and see if the DL16 then syncs up.
        • October 13, 2020
  • tanofarabute
    Newcomer - Level 1
    2020-09-23

    Where can I read about locking / unlocking the user key in the NX Edit software? I have the NX3000D in use and it is stuck in a xover configuration. I did not enter a password, but perhaps one was loaded by mistake, when manipulating the control of the amplifier.
    There is no way to reset the password (which I do not know) or even override that option? It is a somewhat dangerous tool, I hope it has a solution .......

    Rolando

    read more...
    0 142
    • tanofarabute
      john0121 Go to 'Setup' tab in editor software. Here you can enter a new lock code and unlock the device.
      • September 22, 2020
  • Angel3
    Contributor - Level 1
    2020-06-03

    Es de una consola beringher de 24 canales 

    IMG_20200604_004832.jpg
    0 89
    • Angel3
      NicJonesMT

      Hi @Angel3 
      The best option would be to contact our spares team by clicking on Support at the top. 

      If you let them know the model of product, serial number and provide this image they should be able to advise you further. 

      • June 7, 2020
  • EmanVeg27
    Newcomer - Level 2
    2020-06-02

    Buenas, adquiri hace 2 meses aproximadamente un amplificador Buguera 333 XL Infinium combo, con esto de la cuarentena solamente lo uso en casa, y comenzo a pasar que se baja el volumen y me marca como que la valvula 3 hay que cambiar, lo cual es raro por el tiempo y por el uso, que no es casi nada. Apago el amplificador, espero unos minutos, lo enciendo y anda perfecto.

    20200515_211711.jpg
    read more...
    0 100
    • EmanVeg27
      NicJonesMT

      Hi @EmanVeg27 
      When using the Amp, roughly how long before the Valve Life inicator comes on (If it comes on again)? 

      • June 3, 2020
    • EmanVeg27
      EmanVeg27

      Hi Nic, thanks for responding, sometimes within a few seconds of turning it on, and other times after several minutes. A sound similar to a poorly tuned radio station si heard and the volumes is lowered

      • June 3, 2020
    • EmanVeg27
      EmanVeg27

      Thanks for responding*

      • June 3, 2020
  • Muller
    Contributor - Level 1
    2020-06-01

    Bonjour j'ai mon nu3000 qui reste en sécurité (neu de maree pas pourtant rrien de branche lors de la mise en rack hier branchement demarage des 2 autres est 1 qui reste en securite

    0 135
    • Muller
      NicJonesMT

      Hi @Muller 

      If your amp is stuck in protection mode, you will need to open a technical support/service request ticket (Click support above) and we can then advise further. 
      We will need to know what devices you have connected and how they are connected (Including how any parameters are set). 

      • June 2, 2020
  • Rawpower
    Contributor - Level 1
    2020-05-27

    Hello I need 2 horn drivers for my Turbosound Siena Tsp122an.

    0 73
    • Rawpower
      AlexLane

      Hi @Rawpower ,


       


      Could you please submit a support ticket using the link at the top of the page, you need to contact our parts team through there.


       


      Thanks!

      • May 27, 2020
  • labuenaondaradi
    Newcomer - Level 1
    2020-05-24

    Hello good afternoon, I have a behringer xenyx x2222usb mixer with a sound problem in the effects precessor caused by a surge in power surge and I would like to know if this is fixed and if it is not very expensive.

    Regards.

    read more...
    0 71
    • labuenaondaradi
      RexBeckett

      @labuenaondaradi 


      Hello Manuel, welcome to the community.


       


      I think the best thing is that you raise a Care ticket for Service Repair explaining your problem. This is done by clicking on Support at the top of the page and then clicking the Create a Care Ticket button. This is only possible if you have completed all the required fields in your profile. Make sure that you fill-in every required field on the Care form.

      • May 24, 2020
  • abedini
    Contributor - Level 1
    2020-05-24

    hi i acnt find any part for x32 core power syplay, wen i power on x32 lcd flicks like it dosent receive enough power

    is ther any diagram schematic for psu pcb?

    0 101
    • abedini
      RexBeckett

      @abedini 


      Hello Abedin, welcome to the community.


       


      Music Tribe normally only provides schematics to its authorized service centres so it is unlikely that you will find them.


       


      I suggest that you raise a Care ticket for Service Repair explaining your problem. This is done by clicking on Support at the top of the page and then clicking the Create a Care Ticket button. This is only possible if you have completed all the required fields in your profile. Make sure that you fill-in every required field on the Care form.

      • May 23, 2020
  • randyhellebosch
    Contributor - Level 1
    2020-05-23

    Hi,

    Does TC have a footswitch to use the extrernal tap tempo on the flashback 2?

    Or does TC have a dedicated cable to make an Ernie Ball Tap Tempo work?

    The only solutions I can find need soldering and making your own cable or rebuild the footswitch.

    I bought the flashback 2, hoping to just plug and play but this DIY is not what I signed up for.

    read more...
    0 233
    • randyhellebosch
      khazzle It was kind of a jerry rig, but I was able to bend the contact inside of the my Ernie Ball pedal to make contact with the ring instead of the tip. I attached a photo - seems to be working well so far!
      • July 29, 2020
Go to page