Products

298,840 members
182,514 posts
  • Elvisg10
    Contributor - Level 1
    2019-10-21

    I have a nova system, it's great, but my tuner is not working, i put him in the frequence 440hz, but keep out of tune. I have made the update and the problem continue. 

    How can I fix this ? 

    0 130
    • Elvisg10
      TC-Mike

      Hi Elvis,


      pleaese provide more details on the issue! What isn't working with the tuner exactly? 


      " i put him in the frequence 440hz, but keep out of tune." -could you re-phrase this and be a bit more detailed as to what happens?  Is it an issue with the reference pitch? is the pitch estimate/display not working?? 


      Could you maybe write the step it takes to reproduce the issue you experience? 


      thank you,


      Mike


       

      • October 21, 2019
  • nonsonstatoio
    Contributor - Level 2
    2019-10-21

    I believe this was discussed before but I can't find any help.
    I'm trying (if possible) to ha 4 stereo aux out of an XR18, plus main out.
    The concept is as simple as it doesn't work:
    XR18 have 6 aux out e one headphone out.
    aux outs can be assigned to deliver either a bus or a different signal (channels, effects, ecc).
    Headphone out che be assigned to deliver a bus.
    So my assmption is that I can route a stereo bus to the headphone aout (and it works), in order to use two xlr aux outs to route a FX (and it doesn't work).
    I don't understand. From routing seems ok, I select FX pre fader to be sure. I see FX out with lots of signal, but nothing is coming out from the xlr.
    Does anyone have a suggestion?

    Thank you

    read more...
    0 239
    • nonsonstatoio
      MusicallySavage

      Hi Mate,


       


      Seems to be ok for me. Granted, I joined the forum recently to use it as a way to solve/create problems for the XR18 I purchased in July - just to get inside it.


      Perhaps following my path will help?



      • Headphones can be adjusted in Setup/Monitor/MonitorSource. I set mine to receive BUS 1/2

      • In the In/Out menu, 'Aux Out' - I've routed FX1L & FX1R to Aux 1 & Aux 2 respectively

        • I've left the other Bus's 3-6 routed as normal to Aux 3-6, & Main LR is untouched.



      I haven't touched any of the pre/post fades etc... Left everything as default; tapping in at Post EQ. (Not that it makes any difference.)


      No probs hearing a track through the Phones (which is Bus 1 & 2), Aux1&2 (which is FX1) and Aux 3-6 & Main LR. Wasn't able to actually Insert any Effects through Aux1&2 at the same time though.


      A good fix for any goblins is to Initialize the desk: Setup/Connection/Init.MixerSettings "Initialize"


      Let the community now of any more queries...


       


      Cheers, Luke

      • October 22, 2019
  • jongold
    Contributor - Level 1
    2019-10-20

    My licences seem to have disappeared on my TC 6000. I need a new restore code.

    What the hell is the support phone number?

    0 486
    • jongold
      TC-Mike

      Dear Jon,


      Support phone numbers are currently switched off for the time being


      See: 


      https://kb.musictribe.com/musickb/view/article/tce/en_US/System-6000-MKII-Protected-Data-has-been-destroyed-228308148


      Please get in touch with our care team via mail and provide the needed infos as per the FAQ above.


      Since you also PM me, i have send your detail to my colleagues from the PRO team and they'll get in touch (via your registered mail) with you regarding needed serial etc.. 

      Best regards from the TC tribers,


      Mike


       

      • October 20, 2019
    • jongold
      PedroRodrigues

      Hi Jon


      Like Mike mention Phones are currently disconected so any support has to be done via the community, please see the link below:


       https://community.musictribe.com/t5/custom/page/page-id/CarePortal


      This will allow you to manage and monitor your requests for assitance and of course allows us to send you resources direcly via e-mail.


      Regarding your licenses when you submit the ticket please send the serial number of your Main Frame and adress that ticket to me so I can provide a quicker answer.


      Thank you for your contact 


       


      Best Regards from the TC Tribers.


      Pedro

      • November 10, 2019
    • jongold
      CEB

      Hi I have the exact same problem, we lost the master bundle we are on a big broadcast show and we are in trouble, but the phone number does not work! Is it possible to get help pretty fast?

      • January 8, 2020
    • jongold
      bunbun

      Hi I have the exact same problem. I sent an email to [email protected] it possible to get help pretty fast?

      • March 1, 2020
    • jongold
      PedroRodrigues

      Hi BunBun


      As I mention before any support has to be done via the community, please see the link below:


       https://community.musictribe.com/t5/custom/page/page-id/CarePortal


      This will allow you to manage and monitor your requests for assistance and of course allows us to send you resources directly via e-mail.


      Regarding your licenses when you submit the ticket please send the serial number of your Main Frame and adress that ticket to me so I can provide a quicker answer.


      Thank you for your contact


       


      Best Regards from the TC Tribers.


      Pedro

      • March 2, 2020
      • TC System 6000 Protected data has been destroyed
        paullinford Hi Pedro, I sent a request previously, but have done so again. Case Number CAS-115966-K0K5L3
        • 1
        • ·
        • July 1, 2020
      • TC System 6000 Protected data has been destroyed
        PedroRodrigues Hi paullinford I will look it to your case,thank you
        • July 1, 2020
  • AlanMinnear
    Contributor - Level 2
    2019-10-20

    I use a wireless Keytar for lead breaks, but the harmonies stop when I play the keytar. I have a sequencer track ready to go for the harmonies, but it won't change the harmonies. How do I set up the VLT 2 so the harmonies work from a sequencer track?

    read more...
    0 148
    • AlanMinnear
      TCH-Spencer

      Hey @AlanMinnear,
      Can you please expand on what you mean by "sequencer track"?  Is this just a MIDI track with MIDI notes?  If that's the case, you can run it into the 5-pin MIDI input on Touch 2, and in the Harmony effect set the key to "Auto".  Cheers!

      • November 13, 2019
  • RobSarahs
    Contributor - Level 1
    2019-10-20

    Hi there, I need a replacement of one of these but cant find it anywhere, can anyone help?Hi there, I need a replacement of one of these but cant find it anywhere, can anyone help?

    read more...
    0 244
  • Santhos31
    Contributor - Level 1
    2019-10-20

    Hello,

    I can't find the voiceworks plus editor on the internet, even the old one. Can anyone help me?

    1 445
    • Santhos31
      TCH-Spencer

      Hey @Santhos31,
      Do you mean this?

      • October 24, 2019
    • Santhos31
      frangomat

      Hello @Santhos31 


      Have you been successfull finding Vysor Editor for Voiceworks Plus yet?


      It must have been available for free a while ago: 


      https://www.kvraudio.com/product/vyzor_editors_for_tc_helicon_by_tc_helicon


      I really don't want to spend $159 on Midi Quest Essentials If this single program used to be freeware.


      Regards,


      Frank


       

      • November 1, 2019
    • Santhos31
      arlopete1

      Santhos31:


      I just came across your post while doing a desperate search for a firmware update for my Voiceworks Plus Harmonizer unit. I was just able to find the original editing program that you may have been looking for so maybe there is a way that I can get it to you. I will attach a couple of screen shots of what it looks like on my Mac.  Also, if you have a Voiceworks Plus you might have one of the updates that I am looking for. My unit (which is virtually new and unused in the original box) still has the original firmware version of 1.01. I have not been able to find version 1.21 which I think is the last available update but perhaps you have it. Please let me know. I look forward to your reply!


      Pete


       


      Screenshot 2020-02-20 07.01.17.pngScreenshot 2020-02-20 07.02.01.png

      Screenshot 2020-02-20 07.02.01.png
      • February 19, 2020
  • sks700
    Contributor - Level 1
    2019-10-20

    As I understand Audacity does not support ASIO driver for multi channel recording

    I want to record acoustic drums and I have 7 microphones, I have tried Studio One and Reaper. Both of the programs supports ASIO but it does not seem to work to map multi channels to each input to be able to record snare for channel one, Toms to channel two, three and four, kick at five and so on. The only sound that comes thruu or is recorded is over head mics. 

    Does the mixer have support togheter with ASIO and any PRO program for my needs or have I been cheated to buy a product I cannot use?

    Any ideas someone?

    read more...
    0 363
    • sks700
      KenMitchell

      Hi Par ( @sks700 ), 


       


      Welcome to the community.  The x2222 only has a 2x2 USB audio interface so the best you can record is a copy of the Main Stereo Mix.  You will need something like a Behringer X18 or XR18 mixer or a UMC1820 audio interface to record 7 tracks in parallel.  I'd recommend returning the x2222 and picking up a UMC1820. 


       


      Ken

      • October 20, 2019
  • VadimMaptih
    Contributor - Level 3
    2019-10-20

    was working fine, same i.p. and settings that I've used for past shows. Yesterday at the begining of the show x32 iPad app disconnected at won't reconnect. Router and network is ok. Restarted iPad, router and mixer,   even tried different ip, still no luck 

    read more...
    0 148
  • Piast
    Contributor - Level 1
    2019-10-20

    Why sometimes pressing c, c # can hear FM despite setting to 0 ?

    0 173
    • Piast
      TC-Mike

      Hi Piast,


      please provide more information about the issue you experience.


      -can you restrict the issue to only the C, C# keys ?


      -is it in every octave (every c,c# keyt of the keyboard) ?


      -Which firmware version has your MS 1 ?  (please update firmware via Behringer synth tool, if not latest and report wether this makes a difference?!)


      -is the behavior consistent when changing the FM source (+ having FM amount on zero) ?


      Cheers,


      Mike


       


       


       


       

      • October 27, 2019
  • TBoneSlort
    Contributor - Level 3
    2019-10-19

    Hello,

    I just downloaded the new Tone Print app and I'm having a problem with reloading defalt Toneprint for slot 3 on my HOF2. Although it indicates that it has loaded, I get no sound what so ever.

    I've tried all the slots but no sound with that Toneprint.

    BTW; I find the new interface is cluncky and not as inuative as my older version (pre 10.1.09)

     

    read more...
    0 68
    • TBoneSlort
      TC-Marcus

      Hey TBoneSlort!

      Edit: just now realised your question is crazy old, very sorry to see you have not received an answer yet! But if you still have this issue, please try what I wrote below..

      The default TonePrint for slot 3 is actually a swell with Mash. So no audio will pass through until you engage the mash switch. 

      Please try mashing and let me know how it works out  

      Sorry to hear about the clunkyness, but I'm not sure about version 10.1.10. The latest version, as far as I can see, is called 4.3.00 from https://www.tcelectronic.com/toneprints

      Where did you get the TP app from? Please try updating

      • April 24, 2020
Go to page