Products

269,928 members
149,693 posts
  • New
    mmahar617
    Newcomer - Level 1
    2022-01-22

    HI,

    Is there a list somewhere of what each preset's settings are? I have found a list of all the presets, but not what their settings are, would make it much more time efficient when looking for a certain setting? THAnks for all of your help. 

    read more...
    0 10
  • New
    Macg666
    Newcomer - Level 1
    2022-01-22

    Is anyone here using a MIDI Baby with a Plethora x5? I am going to be using this set up on my live board and plan to use the MIDI Baby to toggle through pedalboards on the X5. My thought is using a PRESS command to shift up through boards and a HOLD to shift down.

    Any guidance on how to set that up would be awesome.

    read more...
    0 3
  • New
    AlanStew
    Contributor - Level 2
    2022-01-22

    HI Have anyone got any advice please? 

    one of my s16 has stopped working looks like its not powering up. there is power to the unit and i have checked the fuses in the unit and on the power supply board but nothing lights up.

    if not does anyone know of a repair centre in the uk?

    thanks

    read more...
    0 12
    • AlanStew
      KyleJohnson Hello, Kyle here with Music Tribe. Please contact our Care/Service team. First click on the Support button at the top of the page and then click Care/Service and submit a ticket.
      • Jan 23
    • AlanStew
      Nigel67 Hi AlanStew. Please contact EMS or Ampman and they will be able to repair your unit for you. Many thanks

      ELECTRONIC MUSIC SERVICES
      30 East Street
      South End On Sea
      United Kingdom SS2 6LH
      +44 (0) 1702 613172
      [email protected]

      Ampman Audio Services
      Unit 17, The Enterprise Centre
      Cranborne Road
      Potters Bar
      Hertfordshire
      EN6 3DQ
      Telephone: +44(0)1707 246 546
      Email: [email protected]
      • Jan 23
  • New
    Enchanted066
    Newcomer - Level 1
    2022-01-22

    Hello

    Im using my Polytune3 in always on mode. Is there a way to get a visual Feedback whether the signal output is switched on or off.

    Momentary Im just guessing. Firmware is the latest.

    THX in advance

    0 5
    • Enchanted066
      PedroRodrigues Hi Enchanted066, thank you for your post, when the display on your Polytune 3 shows a red ‘#’ this symbol means that your POLYTUNE 3 is not bypassed and ready to display the pitches of your instrument’s strings. Please note that this also means that POLYTUNE 3’s audio output is muted. To unmute, press the footswitch. Thank you
      • Wed at 12:33 AM
    • Enchanted066
      Enchanted066

      Hi - Thank you for your answer. But it really doesnt help very much. I have switched (via Dip switches) the Polytune in Always On - Mode, so I can contol my Tune wether the output is muted or not. In that Mode I cant see a red "red #". It shows a red dot (4Leds) when there is no signal at the input. It does not matter if I press the footswitch (which is working perfectly). It shows always those 4 red Leds in a square. Maybe you could take a closer look at the "Always on" Mode.

      • Wed at 12:50 AM
  • New
    manoelandreis
    Newcomer - Level 1
    2022-01-22

    I have a setup of a few synths connected to my new U-PHORIA UMC1820 and I'm having trouble with my output volume levels in a daw, they are very low compared with my inside monitoring in the soundcard and I don't know what to do.

    I'm not proficient in music but I have my instrument and audio channels mixed as best as I can with EQ, compression with side chains and limiters and honestly to hear the music I need to stomp on the volume level while in the inside monitoring would wreck my speakers.

    I still have my Presonus AudioboxTwo and it works fine when I connect it to my Mac, the sound is loud and clear.

     

    Took me a really long time to start recording my music and now it doesn't work properly. Any help? :(

    read more...
    0 6
  • New
    Helmut1
    Newcomer - Level 1
    2022-01-22


    Hello dear community
    and HELP - I need somebody, i need anybody .....
    I need your help urgently!
    I use voicelive3 extreme and work with backing tracks.
    I also use an Apple IPAD with the SongbookPlus software.
    (https://www.songbookplus.com/ )
    I also use a Switch 6.
    The VLE3 extreme has a midi out/in. Now I want to control the iPad and the SongbookPlus software from the VLE 3 via Midi - Bluetooth. Specifically, when the Backing track start button is pressed, a midi signal should be sent via Bluetooth to the iPad or the Songbook Plus software so that it also starts the already called up and pre-programmed song text (also called song here).
    The start of the pre-programmed SongbookPlus "song" or song text then has the effect that the next page is automatically turned at a preset time or, if you do it differently, the page is scrolled automatically and synchronously with the VLE3 Extreme without further manual starting on the SongbookPlus.
    The question arises as to whether the Backingtrack start signal via Midi using Blootooth
    (I did it with Quicco Midi adapter
    https://www.thomann.de/at/quicco_sound_mi.1_ii_wireless_midi_adapter.htm
     and also with a Yamaha MD-BT01 Wireless Midi Adapter
    https://www.thomann.de/at/yamaha_md_bt01_wireless_midi_adapter.htm
    on the VLE3) can be transmitted to the SongbookPlus.
    Since I am actually a keyboard player, I have found that with the Keyboards
    works without any problems. I have tried everything on the VLE3 - but to no avail. What am I doing wrong or what do I have to do so that I can manage the SongbookPlus - this software can do everything in this respect. Please ask for your help and experiences. Maybe the problem can be solved.
    Thank you in advance for your help and information! :)

    read more...
    0 10
  • New
    The3ze
    Newcomer - Level 1
    2022-01-22

    I recently bought a Behringer UM2 audio interface, the input volume is very low and I am very, very close to my mic (Behringer XM8500). The input gains are on 100% and it is low volume both on Input 1 and Intrument. 

    0 6
  • New
    Drollzy
    Newcomer - Level 1
    2022-01-22

    App Ver. 1.3.3.130

     

    Firmware. 1.3.40.97

    Dice. 1.3.9.92

    FPGA. 7 

     

    Auto update prompted there was a new firmware upgrade. After the update all colors on go xlr back to default and I am unable to change them.

     

    Running my profiles have no effect. On PC it shows the correct colors but on the device colors are default aqua.

    read more...
    0 3
  • New
    strober8
    Newcomer - Level 1
    2022-01-22

    After the firmware update 1.21, the X-TOUCH mini displays stopped showing any values. It is also impossible to select the connection protocol during the initial setup of the X-TOUCH (HUI or MCU) and setup brightness of displays. Returning the firmware to 1.15 and also updating to 1.22 does not give any result. I use TAC along with logic pro, macos monterey.

    Support does not give any advice, asks for video updates and other questions? how did you update, which cables did you use during the update, did you try different usb ports, etc.

    Anybody have some problems? Have ane ideas? 

    read more...
    0 11
  • New
    bnajI_26
    Contributor - Level 2
    2022-01-22

    Can its play/stop function be controlled with a footswitch inserted into one of the pedal in's? If so, can the X-touch be configured for this operation because it's not defaulted for this. I tried two different footswitches and nothing happens.

    Thanks, p

    read more...
    0 2
Go to page