Solutions

285,934 members
167,997 posts
  • New
    ayaishidavocal
    Newcomer - Level 1
    2022-05-17

    Hi! I have a problem with mounting Perform VE to mic stand. I went to local music shop and tried to mount it to 3 different mic stands, but non of them worked. They were standard mic stands, but they were too wide to mount. It made me think it might come with a wrong part and it's because I bought it in Japan? Also do you have specific mic stands that you recommend?

    I already watched a Mic Stand Mount Tutorial on youtube. I just have a hard time to find a mic stand which fits to the Perform VE. 

    Please let me know if you can help me! Thank you so much! 

    read more...
    0 14
    • ayaishidavocal
      NicJonesMT Hi There.
      The Mic Mount is universal and should clip onto most stands. It is a bit stiff/tough to clip on as this prevents the VE from slipping once mounted.
      If the Mic stand is too thick on the base section, try extending the stand up and mounting to one of the higher segments.
      • May 18
  • New
    bobgray123
    Newcomer - Level 1
    2022-05-16

    I just purchased a ditto looper and am trying to determine if the firmware is up to date. Attempting to run the firmware update program on Mac I discover that the update program to do this is outdated. Can you help?

    0 8
    • bobgray123
      NicJonesMT Hi Bobgray123.
      We have raised this with the development team. At this time the only option would be to run the updater on a Mac with an older Operating system or to run the updater on a PC.
      • May 18
  • New
    BFProductions
    Newcomer - Level 1
    2022-05-16

    I am having trouble configing the routing for this setup. I unfortunetly have leanred that my AES50 B port on my DL16 is not functional out of box (did not realize this until I tried to ad a second device to it about a year and a half after purchase). So far I can get both the X32rack and the M32R to connect and work properly with the DL16 on the AES50 A port, but I cannot seem to get the X32rack and M32R to route I/O to each other. They are visible with each other upon connection, but they are not seeming to route. I will checking for firmware updates tonight, but otherwise these devices are not doing what I want them to do. Any assistance on this setup would be greatly appreciated.

    read more...
    0 5
    • BFProductions
      Nigel67 Hi BFProductions. I am going to send you an e-mail because it requires some pictures and adding pictures here is a little difficult as the moment.
      • May 21
      • Using X32 Rack for monitor control with M32R at FOH and DL16 stage box for stage connection.
        Nigel67 E-mail sent. Please also check your spam and junk folders as sometimes the e-mails end up in there.
        • May 21
  • New
    DavisClapp
    Contributor - Level 2
    2022-05-16

    Here is the setup and I am getting various replies that either are not working or not applicable

    I tour with a x32 Rack in case with S32 . Most shows I run FOH and Mons myself on the one console sub groups 1-12 monitors and 13 - 16 as FOH outputs.

    There are times I need to give FOH to the venue and in these cases I give a digital split from (B) port and that is that as they are driving FOH that is not attached to my equipment. Easy as no returns via AES50 port to stage box.

    The one scenario I cannot seem to get the correct routing for is as follows

    x32 Rack as MON on stage with S32 Stage Box. I prefer to keep the gain control at MON as we will always control our stage BUT can lock gain and have HA shared.

    At FOH I want a simple cat 5 to a FOH position where they will get stages 32 INPUTS  as well as the band of 4 returns to stage for Talkback, Sub, Left and Right, 

     

    I have tried every configuration and I cannot find the one that allows the MON console to  drive 12 outputs on S32 for stage monitors and IEMS and S32 channels 13 - 16 be driven from FOH for mains, anyone I would appreciate it

    read more...
    0 9
    • DavisClapp
      Nigel67 Hi DavisClapp. Have you tried contacting the Technical Support Department as they will be able to advise you further with your set up. This can be done by clicking on the support tab at the top of the page. A new window will open. Scroll down and click on the Technical Support tab and submit a ticket.
      • Mon at 11:10 PM
  • New
    JerryCallo1
    Newcomer - Level 1
    2022-05-15

    I just want to say this is the worst technical support I have ever experienced. I have a legitimate issue with my product and there is no one to help. I will definitely never be buying a product from this company again.

    1 13
  • New
    Jus992
    Newcomer - Level 1
    2022-05-15

    How to install Win 11 driver for UMC202HD?

    I have tried UMC Driver 5.30.0 (for Windows 10+11) but the responce is

    "The last USB device you connected to this computer malfunctioned and Windows does not recognice it."

    Should I return this UMC202HD to distributor?

     

    read more...
    0 4
  • New
    JGWALL
    Newcomer - Level 1
    2022-05-15

    Hello when you update the firmware on an x32 does change everything  to default settings like eq and buses

    0 5
    • JGWALL
      Nigel67 Hi JGWALL. Yes, the surface will reset back to a default state and no show / scene will be loaded. On major upgrades you will also find that shows / scenes / presets will get deleted, i.e like a factory reset. I would always advise that you back up the shows, presets, etc to a USB stick before performing a software upgrade to any piece of electronic equipment. If you just want the surface to be set back to a default state, then you can just click on initialise console.
      • May 16
  • New
    Aedaan
    Newcomer - Level 1
    2022-05-14

    Hey,

    I just bought a Plethora X5 and I ran into some problems:

    1. Sometimes it randomly restarts.

    2. It's quite noisy, especially with the compressor (so very much), tremolo and vintage echo. Some serious buzzing or white noise. It gets even more noisy when it's connected to the computer.

    3. Apparently I cannot get some pedals to be together: some effects appeared as "grayed out" (both in the pedalboard and in the app), and the app tells me that they are "not audible". For example, I could not get a compressor and reverb together, which sounds really odd.

    And yes, it's upgraded to the latest firmware (1.3.11), and I have restarted it many times.

    So...what is happening? Am I missing something? Is this unit flawed?

    Thank you

    read more...
    0 9
    • Aedaan
      NicJonesMT Hi Aedaan.
      Can you please click support at the top of the page and submit a technical support ticket.
      • May 15
  • New
    Boydsongs
    Contributor - Level 2
    2022-05-13

    Hi,

    I have 2 VL3's and mostly love them - one has started acting up, and is unusable, and I can't find anyone to service it. The display flashes on powerup, and if it happens to load - it starts flashing erratcally duting operation. HELP!?!

    read more...
    0 5
    • Boydsongs
      NicJonesMT Hi Boydsongs.
      Can you please click support at the top of the page and submit a technical support ticket. From there we can then advise you further.
      • May 15
  • New
    john1710
    Newcomer - Level 1
    2022-05-13

    Evening Folks...double new and greener than grass to this so please excuse any slips in decorum/ protocol. Looking for some help in trying to pin down a particular vocal sound/ settings. 

    Right or wrong, I want to sound like post Oasis/ solo Liam Gallagher when I sing through my voicelive play. Is there a kind and clever soul out there that may have already built up a 'patch'* and can share settings based on Voicelive play profile ?.. or even just a steer in terms specific effect types used?

    John 

    read more...
    0 2
Go to page