TC Electronic

TC Electronic

Brand

TC Electronic

180,584 members
49,354 posts
  • 2019-06-05

    The Loop volume is two low HAve to turn it all the way up , and it is still to low How can I make the Loop volume Louder ?

    0 107
    • Russ Pettit
      Tc Mike

      Hi Russpetit,


      the Output volume of your Ditto jam cannot be boosted internally. it is unity gain.


      Please give us a better description of your setup and how your playbacksystem is wired, so we get a better picture.
      (what instrument do you record, how is th ditto connected to your playback system, etc)


      Do you get any volume drop when playing back your Loop recording (with Loop level set to max) ?


      best regards,


      Mike


       

      • June 5, 2019
  • 2019-05-31

    Any plans on releasing a docking station to house the four available controllers TC-2290, DVR-250-DT etc ?

    Thanks!

    1 205
  • 2019-05-29

    hi I have a very early RH450 where half the knobs are falling off and all front panel buttons are cracked.

    The crack in the mute button is easy to see, but all others are cracked as well, but a lot harder to capture on camera. 


    i cant find my proof of purchase anymore. i was living in California at the time. I think i bought it in 2009 or 2010. 

    I've only played this rig at home, so this is not due to abuse or anything. I hope this is still covered by warranty? 

     

     

    IMG_4378.jpgIMG_4379.jpgIMG_4377.jpgIMG_4376.jpg

    read more...
    0 88
  • 2019-05-21

    Hi all, 

     

    after a lot of user feedback there are now brand and product specific "Sub forums" available that brings back some of the structure of the old TC user forum to make it easier to find content and the right place for posting your questions, experiences and everything else around and about Tc products.

     

    Best regards from the Tc tribers,

     

    Mike

     

     

    read more...
    3 444
    • Tc Mike
      Marc Pautz

      Great!!

      • May 22, 2019
    • Tc Mike
      Vasco Romijn

      And when will this be done for Behringer, Midas (and all others). Special for M/X32 users it is still a big mess. Can't still find anything anymore and this is my first comeback visit since months because of this mess. A lot of old forum users are already gone and proberly never return. This was really a bad and stupid way to go while the real old forum concept works.

      • June 13, 2019
    • Tc Mike
      Tc Mike

      Hi Vasco,


      i don't know, but am more than happy to pass your feedback on. 


      We know that there is still a lot of work to do, but the design team is very responsive to feedback and the implementation of the brand tribes are a step into the right direction making it easier to figure out where to post.


      If you have any other suggestion on how to make the community more user friendly, please let us know. you can also messege me in private and i make sure all feedback is documented and passed on to the right persons.


      Best regards,


      Mike

      • June 13, 2019
    • Tc Mike
      Tc Mike

      Hi Vasco,


       


      brand tribes for Midas and behringer are avaiable now: 


      https://community.musictribe.com/t5/Midas/ct-p/MI


      https://community.musictribe.com/t5/Behringer/ct-p/BE


      best,  Mike

      • June 16, 2019
    • Tc Mike
      eggy

      praise the maker! (i.e. thank god)

      • June 26, 2019
  • 2019-05-16

    Hello

    I cannot open my System 6000 AAX Pro Tools plug in. I am getting DAE error 7054.
     
    I recently changed my OS on my Apple Mac to 10.14.1
     
    I am using pro Tools Ultimate 2019.5.0

    All the best
    Steve
    read more...
    0 179
  • 2019-05-16
    Hello, I cannot open my System 6000 AAX Pro Tools plug in. I am getting DAE error 7054. I recently changed my OS on my Apple Mac to 10.14.1 I am using pro Tools Ultimate 2019.5.0 All the best Steve
    0 85
  • 2019-04-20

    as title...
    Replaced HD to ssd on 2012 Mini.  installed, uninstalled, reinstalled new and old drivers, unit starts with the TC lights but 'device not found'.  I went through this years ago too but forget how I fixed it.

    0 116
    • mingus
      mingus

      forgot to add....using lightning bolt to 1394 adapter.  Been using this for years.

      • April 20, 2019
    • mingus
      Claus Bay

      Hi mingus,


      What macOS are You running ? and You have the latest version of TC Near Software ?


      All the best from


      Claus

      • August 12, 2019
  • 2019-01-08
    To anyone at TC's support. I understand that some of your Interfaces are breaking the 10 years barrier (Jeez, I have a Konnekt8 from 2006!), but, other brands still support their older prodcuts with regular updates. So, simple as that, is driver development for audio interfaces halted? We´ll have any other driver/firmware version for our audio interfaces so we can use them with the newer OS's?
    read more...
    1 1,000
    • GPL
      GPL (Really no one? Hagen, Thomas, Nicolaj?)
      • January 16, 2019
    • GPL
      visham It would be nice to hear from TC Electronic on this.



      I am using an Impact Twin on Windows 10 (1809).
      • January 29, 2019
    • GPL
      Martin Strachota

      Yes! I'd definitely like to see a new version of TC NEAR! I have talked my entire band into purchasing TC gear (we have a Konnekt 8, 24D and an Imapct Twin) and now I fear it'll stop working after the next OS update. Currently, we use Mac OS Mojave and Windows 10 (1809) and the interfaces seem to work fine. But it'd be great if there was official support for modern operating systems!

      • February 21, 2019
    • GPL
      Eric Hope

      I would like to know, too! I've hung onto my old Konnekt 24d over the years, and would love to carry on using it, as it's STILL great, and offers features that most new interfaces do not! At the moment, I'm running it on a Mac with Mojave (with a Firewire 400 to 800 cable, and a Firewire 800 to Thunderbolt 2 adapter), and it IS still working, but I share the same concern: Will it continue to work when the new version of MacOS comes down the pike? Will the driver continue to be updated for a while? or will I need to start scoping out a new interface?

      • July 8, 2019
    • GPL
      Ron Brown

      I just bought a (known working on XP) BCA2000 on the back of a Win 7 driver being listed on Behring's website (!!!!!)


      It doesn't work, and as far as I can discover there NEVER WAS a working 64-bit driver.


      I find this deception disgraceful and am considering taking it to the British Small Claims Court  under the COnsumer Protection Act.


      Anyone know if I'm mistaken and a 64-bit Win7 BCA2000 driver DOES actually exist. and WORK?


       

      • October 27, 2019
  • 2018-12-22
    Been using my ditto for a year, like it. I played Wednesday night it was fine. Same gear 3 nites later after a flight to next shows and the pedal is boosting gain when I click on the pedal to start or use the looper. I've read a few posts on this forum but have only seen a firmware update for Ditto 2 or other products.
    Please help ...
    How do you reset the pedal? is there a firmware update? Am I going to have to replace this pedal?

    Thanks
    read more...
    0 351
    • FPellegrini
      David Mander

      did you ever find a solution to this? I am having the same issue.

      • Jan 21
    • FPellegrini
      David Guertin

      Well, at least I'm not the only one. I'm having the exact same issue. I've used my Ditto Looper for a year. Now all of a sudden there's a crazy boost in gain whenever I hit the footswitch. The recorded loop sounds fine, but while I'm recording it's massively overdriven.


      I'm just going straight into the audio interface of my computer.


      I haven't found a solution yet.

      • Jan 23
    • FPellegrini
      David Guertin

      Well, I have an update on this. It's not the pedal.


      1. I get the same gain boost problem with another pedal as well (TC HOF mini, similar in contruction to the Ditto Looper).


      2. Both pedals work fine going into an amp -- the problem only happens when I plug into my computer's audio interface.


      In other words, the problem is in my computer, not the pedal. (The next step is to figure out why, but that's a different thread.)


      Dave

      • Jan 23
  • 2015-06-21
    Hallo... as my RH450 is in repair at TC-Electronic. (Completly dead at a gig!!!!! no light at all)
    I am thinking about getting an BH550.
    Qustions:
    1. Is the Fan always on?

    2. Is the preamp section analog or digital?

    3. Has anybody had the same problems with the BH550 as i have have with the RH450... suddanly no ligtht, no sound. ??

    Kindly
    Thomas
    read more...
    0 1,163
Go to page