Highlighted
Contributor - Level 1
Contributor - Level 1

Flashback X4 double sounds

Hi guys

I'm a guitar player from The Netherlands and new to this forum. I hope to get some help with a Flashback X4 problem. Whenever I set up a delay it sounds good but after I saved it to one of the 3 switches the delay sound changes. It appears that it sounds double. Am I doing something wrong.
Tags (1)
Jos Contributor - Level 1 2017-10-04

2017-10-04

Flashback X4 double sounds

Hi guys

I'm a guitar player from The Netherlands and new to this forum. I hope to get some help with a Flashback X4 problem. Whenever I set up a delay it sounds good but after I saved it to one of the 3 switches the delay sound changes. It appears that it sounds double. Am I doing something wrong.

  • 0 Kudos
  • 2 Replies
  • Reply
Highlighted
Triber Moderator

Re: Flashback X4 double sounds

What do you mean by "it sounds double" ?? is the delay time doubled ? Do you use an expression pedal with your X4? If yes, does it make a difference if you reset the mappings? (see manual)

It would help to know the steps to reproduce the issue.

Best regards,

Mike
TC Mike | Triber Moderator, Music Tribe Did you find my post helpful? Give kudos or mark it as a solution! Community Guidelines | FAQs
Highlighted
Triber Moderator

Re: Flashback X4 double sounds

What do you mean by "it sounds double" ?? is the delay time doubled ? Do you use an expression pedal with your X4? If yes, does it make a difference if you reset the mappings? (see manual)

It would help to know the steps to reproduce the issue.

Best regards,

Mike
TC Mike | Triber Moderator, Music Tribe Did you find my post helpful? Give kudos or mark it as a solution! Community Guidelines | FAQs