Contributor - Level 1

Problems w/audio interface Behringer FCA1616

Hi all,

I have issues connecting my (new) audio interface, a Behringer FCA1616, on a Windows10 PC: looks like, once it is connected, I can't see it in my audio devices (I only see a generic audio port USB 2.0) and, thus, I'm not able to set this audio interface in my DAWs (I use Ableton Live 10, Soundtrap and Audacity) to record electric and acoustic guitars.

I have ASIO drivers v2.13.

Has anyone experienced issues like this and found a solution to it?

 

Thanks everyone for support!

Fab

Fab65 Contributor - Level 1 2019-07-09

2019-07-09

Problems w/audio interface Behringer FCA1616

Hi all,

I have issues connecting my (new) audio interface, a Behringer FCA1616, on a Windows10 PC: looks like, once it is connected, I can't see it in my audio devices (I only see a generic audio port USB 2.0) and, thus, I'm not able to set this audio interface in my DAWs (I use Ableton Live 10, Soundtrap and Audacity) to record electric and acoustic guitars.

I have ASIO drivers v2.13.

Has anyone experienced issues like this and found a solution to it?

 

Thanks everyone for support!

Fab

Highlighted
Contributor - Level 3

Re: Problems w/audio interface Behringer FCA1616

Have you checked whether the driver for the interface has been installed?


@Fab65 wrote:

Hi all,

I have issues connecting my (new) audio interface, a Behringer FCA1616, on a Windows10 PC: looks like, once it is connected, I can't see it in my audio devices (I only see a generic audio port USB 2.0) and, thus, I'm not able to set this audio interface in my DAWs (I use Ableton Live 10, Soundtrap and Audacity) to record electric and acoustic guitars.

I have ASIO drivers v2.13.

Has anyone experienced issues like this and found a solution to it?

 

Thanks everyone for support!

Fab