Worship

JmTeles Contributor - Level 3 2 hours ago

2 hours ago

X32 playback issues

Hello everybody, In usb playback interface I can only play wav files at 16bits/48khz sample rate, it's ok. But, even in this format, I can only view 4 of 5 songs on my usb stick, what's could be wrong? Note: it...
read more...

gingertee Contributor - Level 1 Friday

Friday

Firmware Upgrade for X32

My church is currenly using X32 digital mixer. We haven't performed any firmware upgrade before and last I checked our firmware is still at 2.04 while the latest firmware version is 4.0We would like to perform the firmwa...
read more...

Willie Contributor - Level 1 2019-12-05

2019-12-05

X32 and X32 rack

So the guy that set up our sanctuary for foh and live feed somehow fed the signal from the x32 DS into the x32 rack. The gain on the live feed is pre gain on the x32 board. I have no idea how this was done and cannot see...
read more...

DanN Contributor - Level 2 2019-12-04

2019-12-04

Connecting M32+DL32, M32C+DL32, M32R

Hi,I browsed the forum but could'nt find this exact setup.We are currently using the M32+DL32 at FOH and the M32C+DL32 for IEM. But, I'm running into a issue when trying to connect a M32R for broadcast. I cant figure out...
read more...

digimax3 Contributor - Level 1 2019-12-04

2019-12-04

mapping x32

I am having getting signal from an imput mapped local on FOH console to the same input on a second x32. all inputs from stage box are getting to both consoles but not the ones plugged direct into FOH console. Need help

dallaskruse Contributor - Level 2 2019-12-04

2019-12-04

X32 file IO error ... tried many thumb drives

I have tried formatting 3 different thumb drives to FAT32 (MS-DOS) via disk utility on my mac.When I try to save scenes to my thumb drive, I get a "File IO ERROR" prompt.When I try to update the firmware from the thumb d...
read more...

ByronMiranda Contributor - Level 1 2019-12-03

2019-12-03

Midas pro2 with DL154 error

DL154 i/o box is not being recognized by midaspro2. It shows in “RED” under configured and also I show “RED” DL151 for some odd reason under "Unconfigured"  I doubled checked ID and AES PORTS and they are ok. d...
read more...

tramsey Contributor - Level 2 2019-12-03

2019-12-03

Sending output of Behringer Europower PMP560M to computer

Our small church purchased a Behringer Europower PMP560M about a year ago.  We are now looking to send the output to a computer.  Since there is no headphone jack and the outputs are active, we are confuse...
read more...

Cdoe99 Contributor - Level 3 2019-12-02

2019-12-02

SOS X32 HELP

We purchased and set up the Behringer X-32 along with an Behringer S16. We already have the Behringer HA-8000 for headphone distribution and so far I'm able to route the inputs of the S16 for use out of our mains/wedge m...
read more...